We hebben goed nieuws! Na een lange periode van stilte, kunnen er binnenkort weer honden naar Nederland komen! Mail ons voor meer info.

Home » KATTEN » Chronologische volgorde

RSDR katten op volgorde van binnenkomst in de opvang

klik op de foto voor meer informatie
beschrijving alleen bij beschikbare katten.

beschikbaar

NIEUW - nog niet beschikbaar

Katten die met rood zijn aangegeven zijn nieuw en nog niet beschikbaar voor adoptie. Meestal komt dit omdat zij nog niet alle vaccinaties hebben gehad, maar het kan ook dat de dieren gewond zijn of (vooral bij volwassen katten) nog moeten wennen aan de nieuwe situatie.
 
Kittens kunnen pas gereserveerd worden als zij volledig gevaccineerd zijn.
Zolang zij bij hun moeder drinken zullen zij afweerstoffen binnen krijgen, maar als zij niet meer bij hun moeder zijn. Omdat de meeste kittens bij RSDR komen zonder moeder, neemt de afweer af. Daarom worden de kittens zo snel mogelijk gevaccineerd zodra ze bij RSDR komen, maar u dient als geïnteresseerde er rekening mee te houden dat er helaas ook nog iets mis kan gaan. Een kitten kan al een virus of infectie hebben opgelopen en wij willen natuurlijk zeker weten dat onze dieren gezond zijn voordat ze geadopteerd worden.
 
Natuurlijk kunt u wel alvast uw interesse in een kat kenbaar maken, ook al zijn zij nog niet beschikbaar voor adoptie op dit moment. Uw aanvraag wordt genoteerd en komt op een lijst te staan, maar zal pas verder in behandeling worden genomen zodra het dier klaar is met alle vaccinaties en er ook aan toe is geadopteerd te worden. Het vrijgeven van een dier voor adoptie gebeurd uitsluitend door de eigenaren Antony en Diane Rowles.