TRAININGS VIDEO'S


Victoria Stilwell is een zeer bekende hondentrainer, ze is onder andere te zien in programma's It's Me or the Dog op Animal Planet, daar behandeld zo problemen met honden. Ook heeft Victoria Stilwell meerdere succesvolle boeken geschreven. Ze heeft jarenlang ervaring op het gebied van hondentraining, haar ervaring is een duw in de rug voor onervaren (en sommige ervaren) hondenbezitters. Ze laat u zien hoe u met haar methode uw hond op de juiste manier kunt trainen, het doel is om de band tussen u en uw hond te versterken en daarmee de communicatie tussen u en uw hond te optimaliseren.

Doordat Victoria stapsgewijs uitlegt hoe u uw hond het beste kan trainen is het voor iedereen mogelijk om uw hond op dezelfde manier te trainen. Voor elke training is het belangrijk dat u de oefeningen regelmatig blijft herhalen. Een goed opgevoede hond is een gehoorzame hond die op een liefdevolle wijze wordt behandeld.

Heeft u alsnog moeite met het opvoeden van uw hond? Dan kan een hondenschool een oplossing voor u zijn, een hondenschool is erg leuk en goed voor de socialisatie van uw hond. Klik hier voor een overzicht van alle hondenscholen bij u in de buurt.


Commando hier leren

 

Informatie video:
In deze video wordt er uitgelegd hoe u uw pup naar u toe kan laten komen. Het is relatief makkelijk aan te leren op jonge leeftijd van uw pup. Het is zeer belangrijk om dit vaak te oefenen met uw hond, juist omdat hier komen een handeling is die u dagelijks zult uitspreken. Puppies houden van spelen en ontdekken, in deze video ziet u dat het commando hier komen op een speelse maar doeltreffende manier wordt aangeleerd. Met deze handige instructievideo kunt u uw pup binnen een korte tijd naar u toe laten komen op commando. Commando hier leren, daar wordt in bovenstaande filmpje aandacht aan besteed. Op een duidelijke manier worden zeer waardevolle tips uitgelegd die u helpen met het trainen van uw hond.