GASTENBOEK

Wij willen onze web site netjes houden, reacties die alleen maar geplaatst worden om te schelden of te vloeken, worden verwijderd.

Reclame en verwijzing naar worden direct verwijderd.

Reactie plaatsen

Reacties

Marloes Pijnenborg
6 jaar geleden

Wij zijn sinds een paar dagen trotse baasjes van Chica. Ze doet het al erg goed en is rustig aan alles aan het ontdekken zoals een pup dat hoort te doen. Wij zijn ontzettend blij met haar en willen Rsdr bedanken voor alle goede info en hulp bij de adoptie. 🐾

Marian De waard
6 jaar geleden

wat kunnen we doen zodat de papieren sneller komen en er weer honden geadopteerd kunnen worden?

Lynn Berg
7 jaar geleden

Het is nu (op de dag af) 5 maanden geleden dat wij Evy (RSDR Daphne) hebben geadopteerd en we hebben er geen seconde spijt van gehad! Evy had wat tijd nodig om te wennen maar is nu een geweldige hond om bij je te hebben. Ze bloeit steeds meer op. De voor en nazorg is super goed. Deze organisatie gaat niet over 1 nacht ijs. Wanneer je vragen hebt na de adoptie krijg je heel snel reactie en komen ze met hulp en advies. Kortom, een super goede, betrouwbare organisatie! Dankzij RSDR hebben wij nu een fantastische hond in huis! Respect voor al het werk wat jullie verrichten en de zorg en liefde waarmee jullie met de honden omgaan.

Groetjes Wouter, Lynn en Evy

Rianne Goldenbeld
8 jaar geleden

We hebben gisteren 'onze' hond Jabu opgehaald bij Ilja, wat zijn we nu al gelukkig. Jabu voelt zich al helemaal thuis. Hij kwispelt de hele dag met z'n staart en komt lief bij je liggen. Een heerlijke hond waar we nog lang van zullen genieten! Dank jullie wel allemaal!?

Ed Swinkels
8 jaar geleden

Beste RSDR,
jullie hebben onze (Marian en Ed) harten gestolen met jullie tomeloze inzet voor kansloze honden en katten.
December 2015 hebben wij 1 van onze 2 honden moeten afgeven. Er bleef een enorme leegte achter na dit verlies. Na een paar maanden besloten we toch die leegte weer op vullen en zijn via een advertentie bij RSDR terecht gekomen. Onze ogen vielen op Tedi. Juist omdat zij zo veel leek op onze Quincy die was overleden. Maar Tedi was reeds toegewezen aan een ander adoptiegezin. Wel was het zusje van Tedi, Brandy, nog beschikbaar. Toen ging het heel snel. Na een huisbezoek mochten wij Brandy binnen een week al ophalen bij een opvanggezin. Brandy was toen een zeer angstige, maar mooie jongedame, met lieve hulpvragende ogen. Wij waren direct om en Brandy ging dan ook direct met ons mee. Een paar weken later werd met ons contact opgenomen omdat er nog steeds een zusje van Brandy, Tilly, geen vast adoptiegezin had. Tja, da's toch ook zielig vonden wij. En zo gebeurde het dus dat wij Tilly mee naar huis namen na de strandwandeling in Oostvoorne. De gezusters zijn dus weer samen. Samen met ons oude hondje Misty vormen zij en geweldig trio. Brandy en Tilly (nu Joy) leven geweldig op en zijn een fantastisch geschenk. Zij geven ons veel vreugde en we lachen dan ook wat af om de streken die zij uit kunnen halen.
Kortom, zonder de geweldige inzet van RSDR en al haar vrijwilligers hadden wij deze 2 kanjers niet in ons leven kunnen verwelkomen.
Onze welgemeende dank hier voor.

Groeten Ed en Marian

Sharony
8 jaar geleden

Hoi goede mensen met een goed hart. Ik zou best wel een keer mee willen reizen na jullie en helpen op locatie. Als vrijwilliger. Is daar behoefte aan en kan het ook.

de temmerman alicia
8 jaar geleden

Beste,
Ik zag een oproep op fb om vrijwilligers te werven voor rsdr België. Ik ben geïnteresseerd om telefoontjes en huisbezoeken te plegen. We hebben thuis heel veel verschillende dieren, we houden dan ook veel van alle dieren.
Omdat ik het contactformulier niet terugvindt, doe ik het via deze weg, dit zal zo ook wel terechtkomen waarschijnlijk. Ik surf met smartphone, misschien vandaar dat ik het niet kan terugvinden. Mvgr alicia

Migiel Verkerk
8 jaar geleden

We zijn blij dat wel Ippy in huis hebben kunnen nemen. De zorg van de vrijwilligers om de honden op een goede plek te krijgen in bewonderenswaardig.

Robert en Laura Doornbosch
9 jaar geleden

Wij zijn zo blij met onze Yanna en willen laten weten dat we de steun en betrokkenheid van de rsdr vrijwilligers enorm op prijs stellen. Geweldige organisatie.

groetjes van ons.

Meta
9 jaar geleden

Hartstikke leuk die verjaardags kalender van de hondjes :) ook zo leuk om de foto,s te zien van ze....xxx

gr Meta

Mariette
9 jaar geleden

Hoi,wanneer is er weer n transport van honden per vliegtuigof bus daar ik weet dat er n hondje besproken is voor ovang in Ned ener geen vervoer is.Misschien dat er n laatsje over is? Verder heb ik nog dekbedden en incomateriaal ,woon in Almere.
Gr Mariette

Lydia
10 jaar geleden

Wat been mooi en duidelijke site. We hopen van harte dat we snel so n mooie hond deel van onze ze gezin kan make. Allen maar respect voor jullie en zulke wonder like redende werk. Groetjes fam Smith

simone
10 jaar geleden

he
vandaag in boekel en mevr,ontmoet,die onze Misty herkende als een Bulgaartje,en dat klopt,kei leuk gesprek gehad met haar en ook en visite kaartje meegekregen,helaas zie ik geen herkenbaar ras van misty,maar ach maakt het wat uit,nee toch,ik zal jullie site in ieder geval ook door mailen naar de vinder van Misty,zal is met man lief praten over een gastgezin worden ,wie weet

groetjes simone

leuke site al zou ik wel wat meer foto's van de rassen leuk gevonden hebben

RSDR Nederland
11 jaar geleden

Beste Diane

Allereerst heel veel sterkte met het verlies van jullie hond.

Onze honden komen naar Nederland als zij geadopteerd zijn, als je interesse hebt voor een van onze honden ga dan naar Adopteer een hond/kat op deze website, hier vind je alle informatie over ons en hoe wij werken. Ook kun je hier onze adoptievoorwaarden en een aanvraagformulier vinden.

Mailen kan ook rsdr.nl.team@gmail.com
met vriendelijke groet
RSDR team Nederland

diana van Melick
11 jaar geleden

Onze hond is vorige week overleden. ook een vondeling . Mijn vraag komen de honden naar Nederland? Wij kunnen niet naar Bulgarije
.

Patricia Ruizeveld de Winter
11 jaar geleden

Volgende week is het dan eindelijk zover.. Magic komt naar Nederland om voorgoed bij ons te komen wonen. Alles is klaar, 2 nieuwe kussens, voer, een bench, speeltjes, kluifjes en een grotere auto aangeschaft voor deze mooie jongen !
Die nieuwe auto hadden we toch nodig, alleen wel rekening gehouden met het feit dat er voortaan een grote jongen met ons mee gaat!
Met liefde ,rust, geduld en stabiliteit willen wij Magic zijn "gouden" mandje geven!
RSDR Team: bedankt dat jullie zoveel voor al deze dieren doen, ervoor zorgen , en er zoveel belangeloos voor over hebben !!

Wordt vervolgd,
Groetjes van Patricia

Kelly
11 jaar geleden

Hallo,
Ik ben Kelly en mijn gezin en ik hebben Fleur geadopteerd.
Hoe heb ik RSDR leren kennen? Door te surfen en te kijken op facebook. Ik ben namelijk een hele grote dierenvirend en ben van veel pagina's fan dus op een dag kwam ik op de fan pagina van RSDR, waarop ik allemaal foto's zag van hondjes die mishandeld zijn geweest of gedumpt zijn geweest. Eindelijk mocht ik van mijn ouders een hondje en kwam ik op deze fan pagina terecht, als ik een hond zou krijgen wou ik altijd een hond helpen een hondje adopteren ... Ik bekeek alle foto's van RSDR zonder te verwachten dat ik een hond zo adopteren omdat Bulgarije niet echt bij de deur is ... zie ik een lieve foto van een te schattig hondje ( er staan er zoveel op) waar ik opslag verliefd op was. Ik weet niet waarom maar ik moest en zou Fleur absoluut adopteren. Na heel veel berichten te sturen en berichten terug te krijgen van de oprichters van RSDR ( ik stalkte hun zo een beetje maar ze bleven heel lief en vriendelijk) kwam ik heel veel te weten over Fleur ze hebben me alles verteld zowel de goede als minder goede kanten van Fleur. Fleur bleek dus heel veel bang te hebben van vreemde mensen daar hadden ze mij voor gewaarschuwd en ook dat dit veel tijd zou vragen voor ze iemand vertrouwde. Toch hebben mijn gezin en ik beslist haar te nemen en volledig voor haar te gaan ... Toen we haar mochten gaan halen in Nederland was fleur een echte angsthaas nu ja dat wisten we al, ik kreeg de tranen in mijn ogen toen ik zag hoe veel bang ze had van mensen en hoe wantrouwig ze was. Maar we hadden gekozen voor Fleur en ik wou volledig voor Fleur gaan ... Eens ze in de auto zat (Dit moment vergeet ik nooit)legde ze haar hoofdje op mijn schoot en zuchte eens diep en viel meteen in slaap in de ene zucht waren al haar zorgen weg. Nu 9 maanden later is Fleur een hele lieve actieve hond ze is helemaal open gebloeid en dit ook dankzij de goede raad van alle medewerkers en andere mede adoptanten!!
Waarom bij RSDR een hond of kat adopteren?? Je maakt een hond die een hard leven achter de rug heeft heel gelukkig en je krijgt er heel veel liefde van terug... Ik weet dat het soms kan moeilijk zijn met een geadopteerde hond maar geef nooit op ... Met veel liefde en geduld kom je er wel en als je problemen hebt weet dat je ALTIJD terecht kan bij de mensen van RSDR!! Ze laten je niet in de steek. Bij RSDR zijn ze heel eerlijk over het karakter van de hond/kat en zoeken ze een goede thuis voor de hond of kat...
Mijn ervaring met RSDR is zeer goed!!!
Ik dank het RSDR team om al hun goede raad en steun en ook dat ze mijn lieve meid Fleur hebben verzorgd en blij gemaakt tot ze haar mandje bij mij had gevonden!!! Jullie zijn super!!!!

Groetjes van Kelly en kussies van Fleur

Hagenstein
11 jaar geleden

RSDR Nederland heeft voor ons al heel veel moeite gedaan zonder dat de hond in Sunny Beach die mijn dochter en haar vriendin daar aantroffen, nog geholpen kon worden. Ze praten niet eerst zoals zoveel anderen over geld, maar denken mee ..hoe kunnen we dat dier zo verstandig mogelijk uit die nare situatie halen en eerst steriliseren , nakijken op allerlei verborgen ziektes of gebreken en socialiseren in plaats van andere akties... Goed hoor...of ons doel gaat lukken..."Sunny" helpen die we maar zo genoemd hebben ,weten we niet..maar aan de genomen moeite kan het in ieder geval niet liggen !
(geef de hond geen naam want dan ga je eraan hechten...jaaaa te laat ;) !)
Wordt hopelijk vervolgd..

Marian
11 jaar geleden

Allereerst diep respect voor het RSDR team. Dit soort mensen maken van deze wereld een betere plek.
Op 7 april is Shiva bij mij gekomen. Zij is een lotje uit de loterij. Ik heb lang gezocht naar een geschikte hond i.v.m. het hoge eisenpakket. Dat lag minder aan mij maar aan de al aanwezige hond met een hele grote rugzak.
Het was fantastisch dat er filmmateriaal was zodat ik kon zien hoe Shiva zich gedroeg. Het is dan ook een fantastische match geworden.
Ik weet dat er altijd mensen zijn die kritiek hebben op mensen die hun nek uitsteken. Meestal zijn dat de mensen die zelf geen poot uitsteken (mijn persoonlijke ervaring).
Ik heb jullie leren kennen als serieuze, hartelijke en lieve mensen met het hart op de goede plek. Ga zo door!

Groetjes MarianCorina
11 jaar geleden

In februari 2013 heb ik voor het eerst een dier geadopteerd van het RSDR. Ik adopteerde de kitten Misty (nu heet ze Zenya). Alles was heel netjes geregeld en je wordt door de vrijwilligers goed op de hoogte gesteld. Het is een heerlijk beest!

3 weken geleden kwam onze 2de adoptiedier in Nederland, de hond Valentine. Ook hier was alles weer keurig geregeld en zijn we goed op de hoogte gesteld van alles. Valentine past heel goed bij ons en kan heel goed met de kat samen.

RSDR doet supergoed werk en heeft het beste met de dieren voor. Ze worden met microchip, paspoort, inentingen en keuring netjes naar Nederland vervoerd door een speciaal transport bedrijf. Onderweg wordt je vaak nog op de hoogte gesteld waar ze zich ongeveer bevinden en of het voorspoedig loopt.

Voor adoptie krijg je een vragenlijst die je moet invullen om te kijken of een dier echt goed bij je past. Heel fijn, want daardoor verhoog je de kans dat een dier goed geplaatst wordt :)

Ook de kosten vind ik onwijs meevallen, deze zijn zeker niet hoger als dat je een hond of kat uit het asiel in Nederland zou halen.

Wij zijn zeer tevreden over de organisatie en natuurlijk over onze dieren. Valentine heeft nog wat angst naar vreemde mensen maar ze doet het super goed en elke dag gaat weer beter. Ze is leergierig en een heel vrolijke hond. De kat heeft ook haar plekje gevonden, is niet meer bang voor vreemden en is de prinses op de erwt.

Ik ben zo tevreden over de organisatie dat ik me nu probeer in te zetten voor hen d.m.v. een inzamelingsactie van dierenbenodigdheden (om op te sturen naar Bulgarije) en bijvoorbeeld het bakken en verkopen van hondenkoekjes.

RSDR bedankt voor alles!

fam ophof
11 jaar geleden

het was weer een gezelige adoptie dag toen we thuis kwamen met jully waren ze blij ze accepteerde jully meteen drago beschermde haar meteen later die andere 2 groetjes janny en joop

Fam Jansen
11 jaar geleden

Het was vanmorgen een geweldige ervaring om mee te maken hoe een adoptie-ophaaldag in zijn werk gaat.
Bij de volgende dag zal onze eigen hondje er zeker bij zitten.

Tot ziens op 8 september en tot die tijd hebben we vaak genoeg contact.

Marty, Natalie, Celine en Jayden

js ophof
11 jaar geleden

hallo daar hier een berichtje over drago lekker eigen wijs dat vinden we zo leuk aan hem kaya is dol op hem ze hebben veel plezier samen ze zijn naar de zee geweest drago heeft geen water vrees hij sprong zo het water in het word een echte water rad op het veld doet hij het ook goed speeld ook graag met andere honden we zijn blij met hem alleen een nadeel met bo die is vorige week weer op gehaald door zijn oude baas hij miste hem heel erg dat was minder maarja we hebben veel lol met drago en kaya dat maakt weer een hoop goed verder groetjes aan iedereen en een poot van kaya en drago doei doei

RSDR Nederland
11 jaar geleden

Hallo Bram

Dankjewel en misschien in de toekomst komt er nog een keer zo'n lieve hond als Lennox, en kunnen we jou verwelkomen.

mvg. RSDR team Nederland

Bram Wouters
11 jaar geleden

Allereerst wil ik graag tegen jullie zeggen dat ik serieus respect heb voor het werk wat jullie doen ...sjeeeezzzz wat een passie ! Ik kwam bij toeval op jullie website terecht omdat ik me al een poosje aan het orienteren ben ...op zoek naar de perfecte hond voor mij en mijn gezinnetje. Ik stel nogal wat eissen..reu/liefvoorkinderen( heb een zoontje van 4) / moet met katten kunnen ( heb ik 2 ) en moet een beetje een stoere hond zijn ...precies zoals LENNOX ...wat een prachtbeest ..en dan die foto met dat kindje en die poezen in de mand ...maargoed.. LENNOX heeft al een goed baasje gevonden ....2 bad for us &..good for him !

Ik zal jullie website nauwlettend in de gaten houden en als er een vergelijkbare hond als Lennox beschikbaar is ..ga ik jullie ZEKER contacteren .....mits ik nog niks anders gevonden heb . Keep up the good work & stay Blessed !!!

Bram

Else Spruit-Verstijnen
11 jaar geleden

Wil jullie bij deze bedanken voor het fijne contact wat we hebben gehad de afgelopen tijd voor de adoptie van Sabu.

verheug me erg op zondag...dan is hij er echt.
en zal jullie dan ook op de hoogte blijven houden over Sabu,met foto`s enzzz

vriendelijke groet Else.

sandra
11 jaar geleden

Hallo,
helaas heb ik in januari mijn boxerteefje in moeten laten slapen. In mijn zoektocht naar een nieuw maatje/huisgenoot kwam ik Renee tegen. Ik hoop dt ik de kans krijg om Renee te adopteren. Heb ervaring met honden die nog veel moeten leren. Wil Renee graag een fijne thuisbasis bieden. Hoop dat dit gaat lukken.
Gr Sandra

Wil van Ham en Eric Hellegers
11 jaar geleden

Beste mensen,

Vanavond heb ik iemand telefonisch gesproken die mij goed heeft uitgelegd wat de rsdr inhoudt. Wij hebben interesse in Baz. Onze hond Floris (kruising border colie en boerenfox), 1.5 jaar oud, is helaas onder een auto gekomen. Iedereen begrijpt niet hoe dit heeft kunnen gebeuren aangezien wij in het buitengebied wonen. De automobilist is door gereden. Hooguit 5 minuten is hij uit het zicht geweest. Enfin, we denken dat we toe zijn aan een nieuwe kameraad. We realiseren onszelf dat we niet een hond kunnen krijgen met hetzelfde karakter. Hopelijk is Baz ook alert en actief. Kunt u een aanmeldformulier sturen?! Alvast bedankt!

Mary Schill
11 jaar geleden

Hallo allemaal,
Ik wil weer even laten weten dat het met onze Toby(Kovu)heel goed gaat.
Hij is 2weken geleden weer meegeweest op vacantie naar de veluwe,hij vond het prachtig.
Lekker lopen door het bos alle luchtjes opsnuiven.
Wij hebben Toby nu bijna 2jaar(hiervoor zat hij bij mensen in Papendrecht)en elke dag ben ik weer verliefd op hem.
Snap nog steeds niet waarom hij weg moest,maar ben blij dat ie bij ons is.
Hij is in deze tijd 4kg aangekomen,was te dun toen wij hem meenamen,weegt nu 24 kg.
Hoop dat hij nog heel lang mag blijven.

Lpeve groetjes Mary Schill

johan koster
11 jaar geleden

Het is al weer bijna twee jaar geleden dat ik Shay (bij ons Billy genoemd) mocht adopteren en ik ben er zielsgelukkig mee. Het is een heerlijk kereltje die mij en mijn gezin alleen maar happy maakt.Een groot compliment voor de mooie site maar voora voor jullie prachtige werk.

Een hartelije groet van Billy en Johan

Ylona Krake- Vreriks
11 jaar geleden

Ik heb er een heel stel vrienden bij gekregen nadat ik onze Polle (scruffy) geadopteerd heb van de RSDR.
En ook nog eens de liefste,eigenwijste, koppigste en vriendelijkste bulgaar die je je maar kunt wensen.
Ik draag de stichting een heel warm hart toe en hoop dat er nog heel veel adoptanten komen. Dank jullie wel lieverds! X

Anne
11 jaar geleden

Ook ik ben helemaal tevreden over de RSDR en zijn/haar vrijwilligers. Ik heb veel respect voor deze mensen die zich met tomeloze ernergie inzetten voor alle honden (en andere dieren) die dat nodig hebben. Wij hebben in het najaar van 2011 Lila geadopteerd. Het is geweldig om te zien dat alle RSDR mensen nog steeds heel erg geinteresseerd zijn in Lila en hoe het met haar gaat. Lila heeft in de opvang gezeten bij Jenny en af en toe gaan we bij Jenny langs (helaas een rit van 2 uur, anders kon dat vaker). Zo leuk om te zien dat als Lila een middagje bij Jenny is, ook altijd Ineke en Irene (en vaak ook Ineke's dochter) een bezoekje komen brengen om Lila te zien. Dat is toch mooi??? Mensen, petje af voor jullie!!!

Helene van der Son
11 jaar geleden

Wat ziet de site er prachtig en overzichtelijk uit, erg mooi!
Op 28-10-2012 heb ik twee RSDR-hondjes geadopteerd, Roza (Harper) en Sofie (Pearl). Het zijn erg leuke, vrolijke en lieve hondjes. Ben heel erg blij met ze! Groetjes Helene

Yvet en Pippa
11 jaar geleden

Hallo Diane,
Ken je Pippa nog?
Het gaat goed met haar, een dametje, met haar hart en 'neus' in de goede richting. Een jachthondje die het heel goed heeft bij ons!
Ze krijgt alle vaccinaties, en is op tijd gestiriliseerd en boven alles? ze krijgt de ruimte en liefde die ze verdiende! Diane, bedankt voor je zorg, XXX namens Pippa & Yvet

Esther
12 jaar geleden

In februari 2011 adopteerden we onze eerste Bulgaar, Shera. De aankomst was prima geregeld en ook de nazorg was/is goed. Ik wek sinds die tijd ook als vrijwilliger voor de RSDR. Een fijn en hecht team om mee samen te werken! Inmiddels is onze andere hond overleden en we hebben besloten om opnieuw een hond te adopteren via de RSDR! Zondag komt onze Katey (RSDR Harmony) aan! Ik ben weer net zo zenuwachtig als de eerste keer en kan niet wachten tot het eindelijk zo ver is!

Groetjes Esther

Anneke Mok
12 jaar geleden

Ik heb Bruno geadopteerd.
Bruno is de liefste hond die ik ooit gehad heb. Altijd vrolijk altijd lief.
een heerlijke huisgenoot.
we hebben er geen moment spijt van.

Veronique D'Herde
12 jaar geleden

Mooie website, heel duidelijk en leuk om te bekijken; echt knap werk!

Kim Booltink
12 jaar geleden

Mijn grote complimenten!! Het ziet er netjes en overzichtelijk uit.
Liefs van de Booltinkjes en Mila en Sjefke en de rest van de dieren.

Antony rowles
12 jaar geleden

Hello everyone. Great sight.

Natasja
12 jaar geleden

Het ziet er allemaal erg mooi, duidelijk en overzichtelijk uit. Knap stukje werk toppie. Dikke knuffel van ons allen, Natasja, Rian, Yakimo , Soyala welke een hondje is van de RSDR

bianca
12 jaar geleden

het is echt een prachtige website!!

Diane Rowles
12 jaar geleden

Great website. thank you for all you do for the RSDR dogs. x

Meta
12 jaar geleden

a wonderful organisation that gave me a new friend for life!!! thanks to all of you xxx

Meta,Yoko and Denzel (RSDR Henry)

jenny
12 jaar geleden

wat ziet het er goed uit zegáls vrijwilliger van de RSDR ben ik heel trots op deze site