Home » KATTEN » Vaste bewoners

Bij RSDR sinds september 2016

LITTLE OLAF  werd gevonden door Olaf en Hanneke zij waren in Bulgarije om vrijwilligers werk te doen in de shelter.

Kleine Olaf was alleen en sloot gelijk vriendschap met Olaf ze konden hem echt niet achterlaten en hebben gelijk Tony gebeld. 


Bij RSDR sinds 8 oktober 2016

SHEBA was geadopteerd maar had vlak voor vertrek naar Nederland  een terugval en bleek ziek te zijn ook werd er een bobbel gevoeld bij haar, dit bleek een abces te zijn. Zij mocht dus niet reizen, nu zijn we een tijd verder en is zij behandeld door een dierenarts. Zij bleek een ernstig ontstoken baarmoeder te hebben en uit bloedonderzoek kwam uiteindelijk ook voor de dag dat zij een parasiet bij zich droeg. Inmiddels zijn haar bloedwaarden weer helemaal goed Parasiet en ontsteking zijn verdwenen. Bij het onderzoek kwam ook haar leeftijd ter sprake en de dierenarts schat aan haar conditie en haar gebit dat zij geen 3 maar hoogstwaarschijnlijk een stuk ouder is tussen de 6 / 8 jaar oud. Maar dit is echt een schatting omdat zij waarschijnlijk een heel zwaar leven heeft gehad en nooit goede en voldoende voeding heeft gehad.  Sheba blijft bij RSDR en heeft nu een rustig goed leven. Bij RSDR sinds 2 september 2016

PIXIE, Op 2 september 2016 waren wij op de plek bij de vuilcontainers waar wij altijd de katten voeren, wij waren verrast want er was nog een kitten bij gekomen. Het was echt nodig de rode kater te vangen zijn huid uitslag maakte hem gek en ook de kitten met het beschadigde oog.

Aan het eind van de dag slaagde wij erin om ze alle vier te vangen, zij zijn op de boven etage geplaatst van de opvang,  omdat we niet wisten waar ze te plaatsen. De Rode kater is een echte vader voor de kittens en ze gingen allemaal dicht bij elkaar liggen.


Bij RSDR sinds 16 juli 2016

MAX op 16 juli 2016 werd onze hulp ingeroepen voor een kater met een gebroken achterpoot. Bij een bezoek aan de dierenarts bleek het een oude breuk te zijn die slecht genezen was, zijn achterpoot moest opnieuw gebroken worden om hem recht te zetten er werd besloten om hem gelijk te castreren.
Max houd niet van mensen is daarom niet geschikt voor adoptie.


Bij RSDR sinds 8 juni 2016

CHIA Het verhaal is dat er 4 kittens in het wild geboren waren en dat kinderen bevriend met ze werden. Toen de kittens groter werden zijn de kinderen eten voor ze neer gaan leggen, het waren 4 kittens. Helaas zijn twee kittens aangereden en overleden.


Bij RSDR sinds 25 november 2015

ACE heeft zelf de weg naar het huis gevonden, hij zat ineens bij onze katten buiten en besloot op een gegeven moment om via het kattenluikje mee naar binnen te gaan. Hij was erg uitgedroogd en ziek. 


Bij RSDR sinds november 2014

ALASKA was erg ziek toen hij gevonden werd, was uitgedroogd, zat onder de vlooien en wormen


Bij RSDR sinds november 2014

JIMBOB is gevonden door Tony hij was erg ziek


Bij RSDR sinds 6 oktober 2014

BARNABY  is een van de katjes die wij eten brachten hij is samen met zijn broertjes en zusjes door zijn moeder uit hun schuilplaats gebracht. Barnaby was een hele domme jongen hij volgde de auto toen Tony weg reed. Tony heeft hem meegenomen naar de shelter voor zijn eigen veiligheid.


Bij RSDR sinds 2013

INDIA was een ongewenste kitten en mensen wilde haar doden. zij woont in het huis.


Bij RSDR sinds 2011

THOMAS leefde in onze shelter dependance in Helhovets,  bij  Kerry en Kosta. Nu is hij de shelter kat van RSDR in Roduzem.

Hij is totaal niet bang van honden.


Bij RSDR sinds 26 juli 2011

JERRY werd gevonden in het centrum  van Rudozem


sev.jpg

Bij RSDR sinds oktober 2010

SEVDALINE volgde Kerry op een nacht naar huis, hij was toen nog een hele kleine magere kitten. Hij houd nu van het huiselijke leven en komt en gaat door het kattenluikje. Hij houd ervan om door het veld te lopen en in de bossen rondom het huis. Hij is totaal niet bang van de honden, hij begroet elke nieuwe hond vriendelijk.


sanko.jpg

SANKO is gered toen hij een hele kleine kitten was. Hij liep alleen in de stad was zwaargewond aan zijn achterpoot de huid was er helemaal afgescheurd. Sanko en Sevdaline zijn altijd de beste vriendjes geweest. Ook Sanko leeft in en rond het huis kan gaan en staan waar hij wil.

Bij RSDR sinds oktober 2010