1427groen-178.jpg

Beschrijving vanuit de opvang

Je zult als pup maar met je moeder in een doos op de vuilnisbelt worden gedumpt.... Dat overkwam Hamish. Gelukkig groeide hij op tussen de liefdevolle mensen van RSDR en dat resulteerde in een hele lieve hond.

Hamish is een kruising jachthond en heeft dus een hele goede neus. Een speurtraining zou dus superleuk zijn met hem! Ondanks dat hij graag zijn neus achterna gaat, heeft hij geen behoefte om op katten te jagen. Hij kan er erg goed mee opschieten, evenals met honden! Hamish is met zijn bruine vacht niet spectaculair om te zien dus hij wordt snel over het hoofd gezien tussen alle tientallen honden die een baasje zoeken. Triest want hij verdient natuurlijk ook een kans. Hopelijk ziet nu eindelijk iemand in hem zijn of haar nieuwe maatje.

Hoe Hamish bij RSDR kwam

Op 1 februari 2018 trof het team van RSDR Cinder met haar pasgeboren pups aan in een doos op de vuilnisbelt. Ze was duidelijk gewend aan mensen en dus daar achter gelaten. Cinder was direct een hele trouwe moeder en liet haar pups geen seconde alleen, ze kwam zelfs niet uit de doos toen er voer voor haar werd neergelegd. Hamish was een van deze pups.

 

Cinders / moeder

leroy / Reu  BU ✞

Ava / Teef

Carina  Teef