Dit is onze Rayna (RSDR Paris).

oktober 2016

 

 

Dit is Rayna (RSDR Paris). Ze is 23 november 2015 gevonden aan de kant van de weg, helemaal zielsalleen. Aangezien ze geschat 7 oktober is geboren, was ze nog echt een kitten. Ze is door RSDR opgevangen en in januari is ze ter adoptie gezet. Op het moment dat ik naar een kitten zocht, was er in de asielen geen kitten waarmee ik een klik voelde. Ik dacht misschien op Marktplaats uit een gezinnetje een kitten weg te kunnen halen, maar toen zag ik Paris voorbij komen en ik was opslag verliefd!
Ze was al gereserveerd, maar toch de stoute schoenen aangedaan en het aanvraagformulier ingevuld. Diezelfde avond kreeg ik telefoon dat de reservering niet doorging en ik de eerst volgende was waarmee ze het adoptieproces wilde doorlopen. Na het adoptieproces te hebben gehad, kreeg ik het verlossende woord: ik mocht Paris adopteren! Wauw, wat was ik gelukkig!! 21 februari 2016 was het dan zover! 's Morgens kwam ze aan in Nederland en mocht ik haar in mijn armen sluiten! Wat een emotioneel moment was dat!
Ze is inmiddels helemaal ontpopt tot een knuffelige, speelse en ondeugende kitten! Ze doet het erg goed en niet te vergeten, ze is ontzettend lief! De naam Rayna heb ik haar gegeven, omdat ik toch in het Bulgaarse sfeertje wilde blijven. Haar naam betekent in het Bulgaars Koningin en geloof me... dat is ze!
Ik wil RSDR ontzettend bedanken voor de hulp, begeleiding en het onwijs goede contact dat ze hebben met de adoptanten voor, tijdens en ook na de adoptie!
Jessica, Oktober 2016