geslacht: vrouwelijk
geboren: ± 19-06-2015

949


Terwijl Ella bij een pleeggezin verbleef, ontdekte deze op een gegeven moment dat het leek alsof Ella pijn had. Hierop werd besloten om foto's te laten maken en het ergste wat wij hoopten dat niet zo was bleek wel zo te zijn. Er werd HD in ergste vorm geconstateerd, Ella was geboren zonder heupkom aan beide zijden. Na veel navraag en onderzoeken was er gelukkig ook positief nieuws Ella kon geopereerd worden en zou zonder pijn na de operatie een goed en fijn leven krijgen. De kosten voor deze operatie's want het waren er twee, aan elke kant 1 operatie werd via sponsors bij elkaar gebracht in één paar dagen.
Ella is geopereerd op 21 maart 2016 aan 1 kant en de volgende dag liep zij al voorzichtig en deed netjes haar behoefte buiten
Na revalidatie en spieren opbouwen is er ongeveer twee maanden later een tweede operatie gedaan aan de andere kant. 


Hoe Ella bij RSDR is gekomen

28 juni 2015 ontdekten wij vlak bij het huis van Tony en Diane  pups, een teefje had onder een huis een plekje gevonden om haar pups te krijgen. De moeder bleek Mamadog te zijn,  zij verblijft al een tijdje buiten bij het woonhuis van Tony en Diane en komt dagelijks voedsel halen maar was niet te benaderen. Op 29 juli lukte het eindelijk de pups te vangen de pups zijn in een kennel gezet in de tuin van het huis van Tony en Diane en zo deze was zo gemaakt dat de pups niet weg konden maar dat de moeder Mamadog wel bij ze kon.

Mamadog(moeder) (vaste bezoeker RSDR)
Ayla(2) NL
Booboo NL
Dilys NL
Mocha NL
Teddi NL
Tilly(2) NL
Seb NL