Ook heeft deze Engel(hij wil anoniem blijven)  een extra donatie gedaan om hout te kopen om nood kennels te maken buiten waar de honden kunnen verblijven tijdens de bouw.

Dit is zo geweldig.

Iedereen bedankt die gedoneerd heeft, armbandjes heeft gekocht en dan vooral de anonieme Engel die ervoor gezorgt heeft dat

wij kunnen gaan beginnen.

Foto's van de vorderingen zullen hier geplaatst worden.

 

 

2e deel van de dak renovatie is 24-07-2012 gestart nadat het oude dak verwijderd was, een catastroffe 1 bovenstuk van een tussen muur storte in stenen in de kennels enkelen zijn vernield maar gelukkig waren er geen honden binnen en is er niemand gewond. Een tweede muur op instorten en daarachter honden deze moesten met spoed weggehaald en in de buiten kennels geplaatst worden.

 

25-07-2012 dag 2 begon met het afbreken van het bovendeel van de tweede tussenmuur en daarna kon er verder gewerkt worden aan het dak.

D

28-10-2012 het is gelukt deel 2 was al gerealiseerd en klaar maar vandaag kregen wij het geweldige nieuws door dat nog voor de winter deel 3 erop gaat, deze week gaat de aannemer starten.

 

December 2012 het dak zit erop

 

DANK JE WEL

Iedereen die geholpen heeft met donaties giften enz. de winter is heel dicht bij het weer is slecht in Bulgarije maar het gaat ons lukken om voordat de sneeuw gaat vallen het dak erop te hebben.

 =====================================================================================

Vacinaties, sterilisaties castraties enz. kosten veel geld ook in Bulgarije.

Dierenartskosten zijn een grote kostenpost voor een opvang.

U kunt ons helpen om deze kosten zo laag mogelijk te houden, voor meer informatie kunt U kijken op onze site www.streetdogrescue.nl onder Donaties.

Hier vind U de vele manieren waarop U ons en de honden kunt helpen.

Ook kunt U een pakketje samen stellen en dit sturen naar RSDR Bulgarije of brengen naar één van onze verzamelpunten in Nederland, voor het adres enz kunt U mailen naar rsdr@live.nl of op deze site bij contact het formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met U op .

Ons wens lijstje.

* advocate- of stronghold pipetjes (voor alle honden/katten)

* multi ontwormingsmiddelen, vooral die smakelijk zijn

* antibiotica

* pijnstillers

* verband materiaal(als het mogelijk is zelfklevend verband)

* absorberende onderleggers voor in een bench

* dieren shampo (hond/kat)

* traphekjes(die kunt U afgeven bij een verzamelpunt)

* dekens

* kunststofmanden

* voerbakken

* speelgoed(tennisballen enz)

* borstels

* riemen en halsbanden