Home » BALKAN

extracare-66.jpg

geslacht: mannelijk

geboren: ± januari 2012

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising

gevaccineerd:ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Beschrijving

Balkan is een vriendelijke jongen, hij is zindelijk en kan bij katten, honden groot en klein, oud en jong.

Balkan leefde een tijdje bij het woonhuis , maar gedroeg zich als een ware waakhond, hij blafte naar iedereen die in de buurt van het huis kwam, dit is logisch het is lange tijd zijn taak geweest.
Daarom hebben we Balkan uit logeren gestuurd zodat hij even afgeleid zou van zijn waak taak hij is nu in de shelter en hij heeft een ware metamorfose ondergaan. Zij taak is nu om vrolijk te zijn en iedere bezoeker te verwelkomen.

Balkan deelt zijn kennel met twee dames Tvebak en Zella.

Doordat hij lang aan de ketting heeft gelegen als waakhond zal dit waak instinct nooit helemaal weggaan. Hij is zindelijk en heeft geen baknijd. In huis als er mensen komen zal hij zijn mensen beschermen. Buiten is hij oke maar zal wel blaffen als er mensen zijn terrein op komen.

Hoe Balkan bij RSDR is gekomen

Op 20 maart werd ons gevraagd of wij Balkan konden helpen. Hij is amper 3 jaar oud en heeft heel zijn leven aan de ketting geleefd zonder bescherming tegen kou, regen of hitte.

Balkan was verschrikkelijk mager en verwaarloosd, zit onder de wonden van de vlo allergie .

Diana Plachkova is helemaal van Sofia naar Vratsa gereden om Balkan op te halen en weer helemaal terug naar Rudozem om hem bij de RSDR de brengen. Dit is Balkan zijn redding omdat er gedreigd werd hem te doden.