geslacht: mannelijk
geboren:   2013
verblijfplaats: RSDR 
plaats: Rudozem

1154

Hoe LeoBear bij RSDR is gekomen

Liam zag deze hond een week geleden maar hij was niet te benaderen. Wij zagen Leo weer in de vroege ochtend van 29 augustus 2016 in het centrum  en probeerden vrienden met hem te worden. Na een paar uur van eten geven om hem te lokken  lukte het om hem een halsband om te doen en hem te overtuigen dat de auto veilig was en oke.
Hij is er verschrikkelijk aan toe vies vuil zijn vacht is vervilt, zit onder de vlooien en is broodmager.

De shelter is overvol,maar deze jongen had duidelijk hulp nodig en zou het niet lang meer overleven op straat. Tony en Diane hebben een veilige plek voor hem gemaakt in de tuin bij het woonhuis hij is lekker verzorgt, tegen vlooien  behandeld en ontwormd.

Zijn achterhand is heel zwak en het lijkt dat hij heel weinig tot geen spiermassa heeft, als hij wat tot rust is gekomen wordt hij zo snel mogelijk naar de dierenarts gebracht om foto's te laten maken.

update december 2016, wij hebben LeoBear alle tijd gegeven om zelf te kiezen. Hij heeft een kennel in de tuin gekregen en rommelde rond in de tuin.

Hij is een vriendelijke jongen en kwam er bezoek van vrijwilligers dan komt hij een knuffel halen vind hij heerlijk.

Hij gaat zijn eigen weg en vond zijn eigen plekje bij RSDR in de kelder onder het huis.

Daar heeft hij zijn eigen bed gekregen in de kelder en houd van zijn vrijheid te gaan naar de tuin en wil hij rust gaat hij naar de kelder, hij heeft zijn huis gevonden. 

Update 30 augustus 2016, Leo doet het goed begint al een beetje te wennen, hij eet goed en drinkt goed. Hij begroet ons met een kwispel en geniet van alle aandacht.
Alleen maar goed nieuws tot nu hij is een lieve jongen.