geslacht: vrouwelijk
geboren: ± 25-05-2012
verblijft: RSDR shelter
plaats: Rudozem(Elhovets)

417


Hoe Bootle bij RSDR is gekomen

Bootle is met nestgenootjes gevangen in het centrum van Rudozem op 17 juli 2012. De moeder van de pups is een straathond 
zij was erg angstig en liet ons haar niet benaderen.
De pups volgden haar naar het centrum konden haar niet bij houden en rende in paniek door het centrum.
Alle pups waren heel erg bang voor mensen.

Magic NL ✞
Harry NL ✞
Mungo UK
Dixie UK
Sasha(1) UK
Bootle (vaste bewoner RSDR)
Kissis BU  ✞
Peaches BU  ✞


Al enkele maanden voerde wij de moeder van deze pups wanneer we haar zagen, maar ze liet zich  niet benaderen. We moesten voedsel neerzetten en weglopen. Ze hield haar pups ergens in de buurt van het centrum van de stad verborgen.

Helaas gingen ze  haar volgen om naar voedsel te zoeken. Wanneer dit gebeurt verdwalen de pups vaak, blijven bang achter en hebben geen schijn van kans om te overleven.

Tony en de jongens gingen naar de stad  en werden opgewacht door een toneel van chaos. Al deze pups waren gescheiden van hun moeder en raakten daardoor in paniek en waren elkaar ook kwijt. Niet gewend aan mensen of auto's renden ze heen en weer en liepen de schreeuwen er was geen andere keuze voor ons dan om te proberen de pups te vangen.

Tony, liam, Lucas en Yavka zijn er in geslaagd om 8 pups te vangen met de hulp van twee jongens uit de stad. Een maar, misschien waren er nog steeds twee pups in de stad, Yavka werd gebeten, maar hij maakt het goed.