Home » SHANNA

1319

geslacht:  vrouwelijk
geboren: ± 19 januari 2017
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising herder
grootte: 54 cm
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem
kan bij katten: onbekend


Hoe Shanna bij RSDR zijn gekomen

Beschrijving

Shanna is prachtig om te zien. Met haar doordringende zelfstandige blik doet ze denken aan een wolf. Ze vond het wel een beetje raar om met onze vrijwilligers te gaan wandelen, maar ze liep goed mee. Shanna laat zich graag aaien, het snuffelen en wandelen vind ze echter belangrijker. In het asiel kan ze goed opschieten met andere honden. Ze is vrolijk en energiek. 

Shanna verblijft al vanaf pup af aan in het asiel dus zal ongetwijfeld nog het een en ander moeten leren na adoptie. Met geduld en liefde moet dat een heel eind lukken! 

Hoe Shanna bij RSDR is gekomen

25 februari 2017 stopte er een vuilniswagen voor de shelter en de mannen kwamen aanlopen met een doos. Zij hadden de doos gevonden bij de vuilnisbakken. Er bleken 8 kleine pups in te zitten 4 reutjes en 4 teefjes.  Gewoon gedumpt als oud vuil. Waak- of jachthonden worden zwanger en de eigenaren moeten de pups kwijt. De overheid doet niks. De opvang is vol maar wat moet RSDR dan? De vuilnismannen doen hun best, de pups kunnen er niks aan doen...en ze niet aannemen en op straat laten staan is ook geen optie. 

Mathieson / Reu

Pierre / Reu

Robbie / Reu

Sooty / Reu


Gypsy / Teef

Maud / Teef

Tiffin / Teef