We hebben goed nieuws! Na een lange periode van stilte, kunnen er binnenkort weer honden naar Nederland komen! Mail ons voor meer info.

Home » PAXTON

13143-356.jpg

geslacht:  mannelijk
geboren: ± 8 november 2016
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 57 cm - 29 kg
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem


kan bij katten: ja


Paxton verblijft al een tijdje in het asiel dus zal na adoptie best eventjes moeten wennen. In het asiel is hij superlief en wordt hij graag geknuffeld. Hij wandelt keurig mee aan de lijn en is echt toe aan een eigen plekje. Hopelijk wordt hij snel geadopteerd.

Hoe Paxton bij RSDR is gekomen

21 februari 2017  Er werd ons verteld dat een vrouw pups gedumpt had en toen werd er gevraagd of wij konden helpen. Helaas mag RSDR momenteel geen dieren opnemen totdat de shelter geregistreerd is en de verbouwingen klaar zijn. Even later reed er een auto voor de poort en gooide 2 zakken uit de auto. Hierin bleken 3 pups te zitten. In één van de zakken was een pup verschrikkelijk aan het piepen dus werd de zak direct open gemaakt. De pup ging gelijk in de aanval beet om zich heen en rende in paniek weg. De andere pups waren ook helemaal in paniek en zijn tijdelijk in de voorraad container geplaatst om tot rust te komen. De volgende dag ging het al iets beter.

25 februari 2017 De andere pup die gevlucht is, bleef in de buurt van het asiel en kon gelukkig gevangen worden. Dit was Paxton en hij verblijft nu veilig in het asiel. De andere pups maken het ook goed en zijn van de schrik bekomen.

Candy / Teef

 

Jack / Reu