geslacht:  mannelijk
geboren: ± 8 november 2016
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 59cm / 30kg
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR
plaats: Rudozem


kan bij katten: ja

Beschrijving vanuit de opvang

Al jaren kijkt hij vanuit zijn kennel hoopvol uit naar een baasje, maar niemand heeft nog op hem gereageerd.. Zijn leven begon ooit hard en kil. In een dichtgeknoopte zak werd hij als kleine pup gedumpt bij het asiel. Doodsbang was hij samen met zijn broertjes en zusjes. Gelukkig ontdekte hij al snel dat hij vanaf toen in goede handen was en leefde hij helemaal op. Paxton is een leuke, gecastreerde reu die tot je knie komt ongeveer. Hij wandelt graag mee aan de lijn en is een echte zachtaardige lieverd. Natuurlijk moet hij nog wel een en ander leren aangezien zijn leven alleen uit het asiel bestaat, maar met wat liefde, tijd en aandacht komt dit meestal snel goed. Hij zou zeker een aanwinst zijn in een leuk gezin en verdient het zeker niet zijn leven achter tralies te slijten 😥

Hoe Paxton bij RSDR is gekomen

21 februari 2017  Er reed een auto voor de poort en gooide 2 zakken uit de auto. Hierin bleken 3 pups te zitten. In één van de zakken was een pup verschrikkelijk aan het piepen dus werd de zak direct open gemaakt. De pup ging gelijk in de aanval beet om zich heen en rende in paniek weg. De andere pups waren ook helemaal in paniek en zijn tijdelijk in de voorraad container geplaatst om tot rust te komen. De volgende dag ging het al iets beter.

25 februari 2017 De andere pup die gevlucht is, bleef in de buurt van het asiel en kon gelukkig gevangen worden. Dit was Paxton en hij verblijft nu veilig in het asiel. De andere pups maken het ook goed en zijn van de schrik bekomen.

Candy / Teef

Jack / Reu