Home » PEPPA PIG(PETA) O/H

specialcare-166.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: ± 30 november 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: nee

ras: kruising

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Omschrijving Peppa(Peta)

Peppa(Peta) is door Diane en Tony mee naar het woonhuis genomen. Zij was de kleinste en zwakste pup van 4 pups. Zij is opgegroeid met andere honden en katten. Doordat ze in huis heeft gewoond verwachten we dat ze snel zindelijk kan worden.

Hoe Peta(Peta) bij RSDR kwam

28 december 2016 - Er kwam een noodkreet vanuit Engeland  bij Tony, van RSDR adoptante en vrijwilligster Tracey , met de vraag of wij een man genaamd Tom konden helpen. 
Tony gaf zijn nummer  en Tom belde hem om te vragen of  we een moederhond met haar pups konden helpen. Ze werd heel  slecht behandeld in een dorp waar hij straathonden en -katten helpt. Afgezien van het voeden van de straathonden en de katten proberen Tom  en zijn vrouw  zo veel mogelijk  dieren te laten castreren en steriliseren.

Tom neemt ook honden en katten in zijn eigen huis op en verzorgt ze.

Gisterochtend toen Tom z ' n ronde  deed zag hij de moeder-hond vastgebonden aan een hek,  ze kon zich niet bewegen of zelfs maar gaan zitten. Hij zag de pups niet meer en ging ze zoeken, hij vond ze op de bodem van een grote vuilnisbak met de deksel erop.
Tom  moest 7 uur rijden naar de RSDR shelter en arriveerde vanavond. Hij is bij het teefje gebleven totdat zij zich gesetteld had en bij het afscheid was hij in tranen.

Moeder van Peta, Maisie