We hebben goed nieuws! Na een lange periode van stilte, kunnen er binnenkort weer honden naar Nederland komen! Mail ons voor meer info.

Home » OLYMPIA

1371geel-1.jpg

geslacht: vrouwelijk
geboren: ± 6 mei 2017
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
grootte: 50 cm, 14 kg (eind sept 2018)
ras: kruising(onherleidbaar)
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem


kan bij katten: ja


Beschrijving

Van haar moeizame start is niets meer te merken. Olympia heeft helemaal geen last meer van haar pootjes. Ze is een mooie volwassen hond geworden die net zo goed kan wandelen, rennen en springen als andere honden. Olympia is uitbundig en speels. Ze is heel vrolijk en altijd naar iedereen vriendelijk. Dat was ze als pup al en is nooit anders geweest. Als ze in Nederland is, zal ze na de lange reis en de verandering van omgeving, best wat tijd nodig hebben om te wennen.

Wie geeft deze blije lieverd haar gouden mand?

Hoe Olympia bij RSDR is gekomen

7 juli 17 Liam belde Tony dat hij een bericht had gehad dat er in de hitte een pup gedumpt was langs een drukke weg bij Rudozem. De pup was heel erg mager, uitgedroogd en kon niet op haar voorpootjes staan. Ze zal naar de dierenarts worden gebracht voor röntgenfoto's. Het is een heel vriendelijk meisje.

update 13-7-17

Olympia is terug van een bezoek aan de dierenkliniek in Plovdiv en er zijn röntgenfoto's gemaakt. De foto's  laten geen letsel zien van breuken. De dierenarts zegt dat ze een hele slechte start heeft gehad en erg ondervoed was. Waarschijnlijk kon ze haar voorpootjes niet gebruiken door een klap of schop in haar nek.

Olympia is lekker in bad gedaan door de jongens na terugkomst van de dierenarts en het gaat steeds beter met haar.