Home » LUNA

1198

specialcare-145.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: ± 4 september 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 48 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Beschrijving

Luna is helemaal gezond verklaard, zij was er het slechtste aan toe. Gelukkig heeft zij het ook gehaald.Luna is een super lieve, spontane en speelse pup, vind het geweldig om te rennen maar ook komt zij snel naar je toe om even een knuffel te halen.

Zij heeft haar vaccinaties gehad en is beschikbaar voor adoptie.

12-11-2016 Luna is nu 4 kilo en 27cm hoog.

update 25 oktober 2016 Bodhi, Che, Elvin, Eros, Luna en Yuna hebben Parvo overwonnen en zijn terug in de opvang, Luna is mee naar het woonhuis omdat zij het ziekste was van alle pups en meer tijd nodig heeft om aan te sterken.
Nu ze Parvo overwonnen hebben zijn ze heel hun leven immuun . 

update 21 oktober 2016 In de afgelopen weken  zijn 18 pups opgenomen in de shelter, hiervan weten wij niet waar zij vandaan komen. Wij weten ook nooit of zij infecties of ziekten bij zich dragen. Het blijkt nu dat de pups besmet zijn met Parvo en erg ziek, een paar zijn al overleden en anderen vechten voor hun leven.
Tot nu van deze pups is Emy helaas  overleden.

Hoe Luna bij RSDR is gekomen

8 oktober 2016 Een Doos met pups gevonden door onze eigen Kristofar, het begon al flink donker te worden. Hij was onderweg naar de winkel en vond de doos bij de vuilcontainers. Hij belde in paniek Diane en Tony, die zijn gelijk op weg gegaan om ze op te halen. De pups hadden zeker de ochtend niet gehaald, als de vossen ze niet te pakken zouden krijgen dan zouden ze zijn gaan zwerven en dood gereden op de drukke weg.

Bodhi  / Reu

Che / Reu

Eros / Reu

Elvin / Reu

Yuna / Teef