Home » JEREMIAH

603

geslacht: mannelijk
geboren: ± 19 februari 2013
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 56 cm(18kg)
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem


kan met katten: onbekend

Omschrijving vanuit de shelter

Jeremiah is een vrolijk reutje. Hij kan goed opschieten met de andere honden, ook met pups geen enkel probleem. Jeremiah geniet van zijn wandelingen en vindt het heerlijk om door de rivier te spetteren. Omdat hij al een tijdje in de shelter verblijft, zal hij ongetwijfeld wat tijd nodig hebben om te wennen als hij eenmaal in Nederland of België is. Zusje Lotti is inmiddels geadopteerd.

Hoe Jeremiah bij RSDR kwam

Jeremiah werd samen met zijn zusjes Nell, Bambi, Lotti, Mariska en Marbles  gedumpt in zakken op 11-04-2013 bij onze opvang ,

Tony was juist van de opvang vertrokken om de vrijwilligers naar huis te brengen toen er een auto  toeterde voor de opvang. Diane ging naar buiten er stonden 2 mannen. Één van hen opende de achterbak van de auto en gaf haar twee zakken. In de zakken bleken doodsbange pups te zitten. Ze waren kleddernat en zaten onder de uitwerpselen. Als RSDR ze niet zou opnemen, wil je niet bedenken wat er dan met ze zou gebeuren. Diane heeft een grote bench neergezet zodat de pups daarin eerst konden bijkomen.  Bambi en Nell  waren er het slechts aan toe en zijn een paar dagen later overleden. Marbles is 2020 overleden in de opvang.

 

Mariska / Teef
(vaste bewoner RSDR)

Lotti / Teef