geslacht: mannelijk
geboren: ± 15 augustus 2016
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte:  60cm / 26 kg
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR 
plaats: Rudozem


kan bij katten: ja

Beschrijving 

Eloi is een leuke, vriendelijke hond. Hij houdt van spelen met de andere honden. Hij was destijds als pup bijna geadopteerd, maar op het laatst ging dit niet door. Sindsdien wacht hij in het asiel op zijn kans. Eloi heeft een geamputeerde staart.

Hoe Eloi bij RSDR is gekomen

29 september 2016 - Mamadog is een straathond, zij verblijft al een tijdje buiten bij het woonhuis van Tony en Diane en komt dagelijks voedsel halen maar was niet te benaderen. Sinds kort laat zij toe dat zij geaaid wordt en lukte het om haar een halsband om te doen. Ze wisten al weken dat zij pups voedde maar ondanks veel zoektochten waren ze nergens te vinden.

Diane hoorde die middag ineens pups buiten bij het huis piepen. Ze waren bang dat de pups dood gereden zouden worden door passerende auto's dus besloten Tony en Diane ze te vangen. Gelukkig gingen  de pups liggen en konden ze daardoor makkelijk gevangen worden. Later ging Mamadog terug naar het bos en kwam terug met nog een pup en bracht deze zelf bij Diane, alsof ze wist dat ze daar veilig waren. Vanaf dat moment kon ook Mamadog aangehaald worden.  Eloi was een van de pups.

update 5 november 2016,
De pups hebben een tijd bij de dierenarts vertoefd in verband met het Parvo virus, gelukkig hebben zij het overleefd en zijn terug in de shelter. Ze doen het heel erg goed zijn gezond, vrolijk en het liefst spelen ze heel de dag.

update 11 januari 2018, Eloi begon ineens aan zijn staart te bijten. Zo erg dat er werd besloten hem een kap om te doen om het te laten genezen. Hier kon hij echter echt niet tegen. Bij een bezoek aan de dierenarts besloot deze dat het beter was de staart te verwijderen.

MamaDog / moeder

Henry / reu

Dee /  teef