geslacht: vrouwelijk
geboren: ± 15 augustus 2016
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte:  middel
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR
plaats: Rudozem


kan bij katten: onbekend

Beschrijving vanuit de shelter

Dee kijkt graag de kat uit de boom. Ze is heel graag bij andere honden en volgt hun voorbeeld in het contact met mensen. Ze is dus niet zo onbevangen als sommige van haar vriendjes en we plaatsen haar graag bij een andere hond waar ze een voorbeeld aan kan nemen. Dee zou graag willen wonen bij mensen zonder kinderen die al ervaring met honden hebben.

Dee heeft als kleine pup Parvo gehad maar heeft er gelukkig niets aan over gehouden. Ze is helemaal gezond verklaard en heeft al haar vaccinaties gehad.

Hoe Dee bij RSDR is gekomen

29 september 2016 - Mamadog is een straathond, zij verblijft al een tijdje buiten bij het woonhuis van Tony en Diane en komt dagelijks voedsel halen maar was niet te benaderen. Sinds kort laat zij toe dat zij geaaid wordt en lukte het om haar een halsband om te doen. Ze wisten al weken dat zij pups voedde maar ondanks veel zoektochten waren ze nergens te vinden.

Diane hoorde die middag ineens pups buiten bij het huis piepen. Ze waren bang dat de pups dood gereden zouden worden door passerende auto's dus besloten Tony en Diane ze te vangen. Gelukkig gingen  de pups liggen en konden ze daardoor makkelijk gevangen worden. Later ging Mamadog terug naar het bos en kwam terug met nog een pup en bracht deze zelf bij Diane, alsof ze wist dat ze daar veilig waren. Vanaf dat moment kon ook Mamadog aangehaald worden. Dee was een van de pups.

MamaDog / moeder

Henry / Reu 

Eloi / Reu