Home » BEYLA(DIESEL) herplaatsing

geslacht: vrouwelijk

geboren: 30 oktober 2013

gesteriliseerd/gecastreerd: ja 

ras: kruising

grootte: middel (34 kg)

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats:  NL

plaats: Arnhem

in NL v/a: 29 maart 2014


Kan alleen zijn: Ja
Kan bij kinderen: Ja
Kan bij andere dieren: nee
Zindelijk: Ja
Vernield wel eens iets: Nee


Beschrijving

Beyla (Diesel) is de beste huishond die je kan hebben, ze vernielt niks en is super zindelijk. Ze kan het erg goed met mensen vinden en je merkt niks van haar bij bijvoorbeeld een verjaardag. Ze kan heel goed een uur of vier alleen zijn en is heel geduldig. Ze vraagt niet veel aandacht thuis, maar komt wel graag bij je liggen. Ze pakt ook nooit iets van tafel en een nee is een nee. Ze is wel waaks. 

Beyla klinkt als de ideale hond en dat is ze ook. Bijna. Beyla kan  namelijk niet goed samen met andere honden. Met sommige is ze prima, maar inmiddels vertoond ze naar de meeste honden die ze tegenkomt uitvalgedrag. Daarom zoeken we voor haar een baasje die letterlijk en figuurlijk stevig in zijn/haar schoenen staat en die in een rustige omgeving woont waar ze niet gelijk honden tegenkomt als ze de deur uit gaat.

De huidige baasjes hebben met Beyla o.a. de beginners- en basiscursus doorlopen, dus ze beheerst de nodige commando's. Op commando hier komen, doet ze niet altijd (snel genoeg) waardoor het niet handig is om haar los te laten lopen waar andere honden in de buurt zijn. Na het opbouwen van de band, zou het loslopen in hele rustige, overzichtelijke gebieden eventueel opnieuw aangeleerd kunnen worden.

Hoe Beyla bij RSDR is gekomen

Beyla is bij RSDR gekomen op 29 december 2013 samen met haar broertje, zij was amper 4 weken oud.

Zij waren gedumpt op straat in de vrieskou