Home » BENJI opvang NL

1367

geslacht: mannelijk

geboren: 22 juni 2017

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

grootte: 57 cm

ras: kruising(onherleidbaar)

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Lekkerkerk


Update opvanggezin oktober 2018

Benji is haantje de voorste, mega snel en super enthousiast. We merken dat hij echt nog tot rust moet komen na de reis. Hij is zo blij om je te zien dat hij van gekkigheid niet weet wat te doen en knabbelt dan aan je. Doet geen pijn, maar niet heel handig met kinderen. Daarom zoeken we voor hem een of twee baasjes die wel van enthousiasme en wat gekkigheid houden en hem de tijd gunnen om te wennen.

 

Omschrijving Benji

Benji is een vrolijke, enthousiaste jonge reu, goed in de omgang met mensen en met honden. Ook katten zijn voor Benji geen probleem, hij is met iedereen even vriendelijk. Benji loopt ook al goed mee aan de lijn.


Hoe Benji bij RSDR is gekomen

Benji is in de shelter geboren, zijn moeder Heidi was een straathond zij leefde in het bos.  Wij hadden haar in 2015 ook al gezien ook toen had zij pups wij hoorde ze in het bos, maar konden ze niet  vinden. Één pup kwam toen uiteindelijk naar de vuilnisbakken op zoek naar restjes en kreeg de naam forrest pup van ons. Heidi was altijd bang en rende terug naar het bos als we stopten om eten te brengen.

Sinds vorig jaar heeft Tony geprobeerd om vrienden met haar te worden, zodat zij gesteriliseerd zou kunnen worden.

Op 21 juni verscheen zij ineens bij de opvang en het viel ons op dat zij een flinke gezwollen buik had. Tony wist gelijk we moeten ruimte voor haar maken ze is zwanger, dezelfde avond is zij bevallen van 4 gezonde pups. 

moeder / Heidi

 

Vegas   / Teef

Gilbert / Reu

Winnie  /   Teef