Home » BENJI opvang NL

1367

geslacht: mannelijk
geboren: 22 juni 2017
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
grootte: 57 cm
ras: kruising(onherleidbaar)
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: Nederland
plaats: Schoonhoven
in NL v/a: 26 oktober 2018


Kan bij katten: ja
Kan bij honden: ja 
Kan bij kinderen : ja
Kan alleen thuis zijn: Ja, met andere hond en moet opgebouwd worden
Kan in de auto: Ja
Kent basiscommando's: ja
Zindelijk: Ja

 


Update opvanggezin juli 2019

Benji heeft tijd nodig gehad om aan zijn nieuwe leven te wennen. Inmiddels snapt hij best goed hoe 'het werkt' in Nederland en draait hij mee in de dagelijkse routine van het opvanggezin. Benji is een heel lieve, zachtaardige hond die niet gelijk nieuwe mensen vertrouwd. Hij zoekt dan ook baasjes die daar geduld mee hebben. Benji is goed met andere honden en eigen katten. Hij is rustig in huis en zindelijk. Benji vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken of te gaan spelen in een loslooppark dat goed omheind is. Aan de lijn loopt Benji keurig mee en hij kent het commando zit. Omdat Benji zich buiten het fijnst voelt, zoeken we voor hem een thuis met tuin.

 


Hoe Benji bij RSDR is gekomen

Benji is in de shelter geboren, zijn moeder Heidi was een straathond zij leefde in het bos.  Wij hadden haar in 2015 ook al gezien ook toen had zij pups wij hoorde ze in het bos, maar konden ze niet  vinden. Één pup kwam toen uiteindelijk naar de vuilnisbakken op zoek naar restjes en kreeg de naam forrest pup van ons. Heidi was altijd bang en rende terug naar het bos als we stopten om eten te brengen.

Sinds vorig jaar heeft Tony geprobeerd om vrienden met haar te worden, zodat zij gesteriliseerd zou kunnen worden.

Op 21 juni verscheen zij ineens bij de opvang en het viel ons op dat zij een flinke gezwollen buik had. Tony wist gelijk we moeten ruimte voor haar maken ze is zwanger, dezelfde avond is zij bevallen van 4 gezonde pups. 

moeder / Heidi

Vegas   / Teef

Gilbert / Reu

Winnie  /   Teef