Home » APRIL

863paars-5.jpg

geslacht:  vrouwelijk
geboren: ± 30 september 2014
gesteriliseerd/gecastreerd:  ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 52cm(18 kilo)
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem
kan bij katten: ja


Omschrijving vanuit de shelter

April is een heel erg vriendelijk teefje wat het goed kan vinden met de mensen in de shelter en de andere honden. Wanneer April mensen buiten haar kennel ontmoet is ze heel vriendelijk en komt ze snel kennismaken. Ze is echter erg waaks. In de shelter verdedigt ze haar kennel en de verwachting is dat ze haar huis en mensen zal bewaken als ze eenmaal geadopteerd is. Voor eigen mensen is April een geweldige, lieve hond. We denken dat April goed met katten kan, April heeft Julia de kat ontmoet en reageerde heel zachtaardig naar haar.
In voor haar nieuwe situaties is zij erg verlegen maar nieuwsgierig. Haar zusjes zijn inmiddels geadopteerd.

 

Hoe April bij RSDR kwam 

Op 2 december 2014 verscheen er iemand aan de poort van de shelter met een doos waarin 3 pups zaten. Ze vertelden dat ze de pups op de vuilstortplaats hadden gevonden. De jongens in de shelter probeerde uit te leggen dat er echt geen ruimte was in de shelter, maar de persoon zette de doos op de grond en reed gewoon weg.

Er zaten 3 kleine pup teefjes in de doos geboren rond 30 september 2014. Ze waren alle drie heel erg bang en hongerig, maar na een paar dagen kwamen ze vrolijk aangelopen om een aai en een knuffel te halen.

May / Teef 

June / Teef