1454groen-177.jpg

Beschrijving vanuit de opvang

Adira is een lief enthousiast teefje. Ondanks haar verleden is ze vrolijk en zou ze iemand nog heel veel liefde kunnen geven. Omdat ze alweer een hele tijd in het asiel woont, zal ze na adoptie nog ongetwijfeld een en ander moeten leren, maar met geduld en liefde moet dit vast goed komen.

Hoe Adira bij RSDR is gekomen

Op 22 april 2018 vroeg een vrouw of er een pup opgenomen kon worden in het asiel. Omdat er geen plek is, moesten ze haar helaas nee verkopen. De volgende dag kregen ze een telefoontje dat er een pup achtergelaten was achter het asiel. Toen ze gingen kijken, bleek er een jong teefje zo strak aan het hek vastgebonden te staan met een dun touwtje dat ze bijna was gestikt. Ze was kaal en zat onder de wonden. Na onderzoek bij de nieuwe dierenarts, zo'n 40 minuten verderop, bleek dat ze demodex (puppyschurft) had. Ook is ze erg ondervoed en vecht ze tegen hoge ontstekingswaarden in haar bloed. Adira is echter een kleine vechter en haar conditie verbeterde snel. 

Tony is bijna zeker dat Sally die eerder gevonden is op 17 maart de moeder van Adira is, ze hebben dezelfde tekening en uitstraling. Het dorp waar Sally gevonden is daar komt Adira ook vandaan en beiden hadden dezelfde conditie.