Home » 22 10 2016 Hattie(2)

rodester-27.jpg

geslacht:   vrouwelijk

geboren:  1 oktober 2015

gesteriliseerd/gecastreerd:  ja

ras: kruising (onherleidbaar)

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem

 

Hattie gaat met sprongen vooruit en kan heel goed opschieten met alle honden en de mensen in de shelter. Misschien dat zij binnenkort zover is dat zij toch mag uitkijken naar een eigen mand bij een lieve familie.

Hoe Hattie bij RSDR is gekomen

22 oktober 2016

Er werd aan Tony en Diane gevraagd om twee hond weg te halen uit de Kardzhali asiel, door twee verschillende mensen. Zij vertelde dat deze honden het niet erg lang meer zouden overleven.

Tony en Diane zijn vroeg in de ochtend vertrokken, want normaal gesproken worden er geen bezoekers toegelaten in deze shelter en er was verteld dat de honden voor 12 uur weggehaald moesten worden.  
De honden zijn er heel slecht aan toe hebben erge huid infecties en open wonden die bloede. Een van de twee lijkt ook nog blind te zijn of ziet heel weinig doordat zij een hele erge ooginfectie heeft waarvoor zij niet behandeld is.

Terwijl Tony en Diane binnen waren viel hun ook op nog een hond, deze bleek nog maar een paar dagen in de shelter te zijn. Hij heeft verschrikkelijke open wonden op zijn hoofd en poten en aan de binnenkant in zijn liezen die bloeden en veel littekens van oude wonden en wonden die aan het genezen zijn.

Hij zat helemaal achterin de kennel en was verschrikkelijk bang.

Na enkele minuten was hij stoer genoeg om naar Diane toe te komen, ondanks zijn verschrikkelijke angst hij plaste zich helemaal onder.
Tony en Diane konden hem niet achter laten hij zou zeker snel sterven en droegen hem naar de auto.

 

Eenmaal in de RSDR shelter sprong hij tegen de auto deur en blafte voor een aai en geen 1 keer heeft hij geprobeerd te bijten.


Bouncer is geadopteerd door een lieve familie in Nederland .

Klik hier om een tekst te typen.


WILLOW zij is helaas overleden in 2017. 

16-12-2016 Arme Willow heeft de mensen in de shelter verrast met pups, Zij was zo mager en ziek toen zij gered werd wij zijn constant bezig geweest om haar in gewicht toe te laten nemen en dat lukte. Maar wat blijkt nu niet van het eten zij was zwanger en dat zagen wij pas een paar dagen geleden.. Helaas hebben de pups het niet gered zij waren te zwak.