Home » WINNIE opvang NL

1369

geslacht: vrouwelijk
geboren: 22 juni 2017
gesteriliseerd/gecastreerd:  ja
grootte: 55 cm, 20kg (04-10-2018)
ras: kruising(onherleidbaar)
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: in  NL
plaats: Kerkdriel
kan bij katten: ja

Update opvanggezin

Winnie heeft tijd nodig om te wennen. Ze maakt niet zo snel contact met mensen, dus we zoeken voor haar mensen die geen allemansvriend willen en haar de tijd geven om aan haar nieuwe baasjes te wennen. Winnie houdt van spelen met andere honden, relaxen in de zon of op de bank, lekkere hapjes en knuffels van haar eigen mensen. Winnie is lief voor kinderen en gaat graag mee in de auto.


Omschrijving vanuit de shelter

Winnie is in het asiel geboren dus heeft gelukkig nooit een trauma opgelopen met mensen. Wel zal zij natuurlijk nog moeten leren hoe het is om in een echt huis te wonen. Haar moeder en 2 broers wonen al in Nederland. Zus Vegas en zij wachten nog op een eigen plek.

Winnie heeft een zachtaardig en opgewekt karakter en speelt graag met andere honden. Ze heeft veel energie. Ook vindt ze het al leuk om aan de lijn mee te gaan wandelen.

Net als Vegas, vindt Winnie katten leuk, zo leuk dat ze er graag mee wil spelen. Voor sommige katten kan dat te druk zijn.


Hoe Winnie bij RSDR is gekomen

Tony probeerde al een jaar vrienden te worden met een straathond die in het bos vlakbij het asiel woonde. In 2015 hadden zij haar al met pups gezien maar ze heel bang van mensen. Ook haar pups waren onvindbaar op eentje na, die de naam Forrest Pup kreeg omdat ze altijd rondscharrelde bij de vuilnisbakken en dan terug rende het bos in als we dichterbij kwamen. Op 21 juni 2016 verscheen de teef weer bij het asiel en ze was duidelijk zwanger. Ze liet zich dit keer makkelijk door Tony vangen en is in het asiel bevallen van 4 pups de volgende dag. Winnie was een van deze pups. Moeder Heidi is later gesteriliseerd en geadopteerd en zal zich dus nooit meer druk hoeven te maken over haar pups.

moeder / Heidi

Vegas   / Teef

Benji  /  Reu  

Gilbert  /   Reu