Home » WINNIE opvang NL

1369

geslacht: vrouwelijk
geboren: 22 juni 2017
gesteriliseerd/gecastreerd:  ja
grootte: 55 cm, 20kg (04-10-2018)
ras: kruising (mogelijk whippetkruising)
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: in  NL
plaats: Kerkdriel
kan bij katten: ja

Update opvanggezin

Winnie vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Elkaar narennen vindt ze het allerleukst en Winnie rent ze er allemaal uit. Ze is supersnel en atletisch gebouwd. De dierenarts zegt dat ze een Whippetkruising is. Verder houdt Winnie van relaxen in de tuin of op de bank, lekkere hapjes en knuffels van haar mensen. Ze doet niets liever dan bij haar opvangmoeder op schoot zitten. Voor nieuwe mensen heeft ze wel wat tijd nodig om te wennen. Ze woont nu in een opvanggezin met een 9-jarig dochtertje. Het liefste zou Winnie naar een rustig huishouden willen, in een landelijke omgeving of niet zo drukke woonwijk bij mensen die graag flinke wandelingen maken. Om een stukje naar het bos te rijden is geen probleem. Winnie gaat graag mee in de auto en wordt niet wagenziek.


Omschrijving vanuit de shelter

Winnie is in het asiel geboren dus heeft gelukkig nooit een trauma opgelopen met mensen. Wel zal zij natuurlijk nog moeten leren hoe het is om in een echt huis te wonen. Haar moeder en 2 broers wonen al in Nederland. Zus Vegas en zij wachten nog op een eigen plek.

Winnie heeft een zachtaardig en opgewekt karakter en speelt graag met andere honden. Ze heeft veel energie. Ook vindt ze het al leuk om aan de lijn mee te gaan wandelen.

Net als Vegas, vindt Winnie katten leuk, zo leuk dat ze er graag mee wil spelen. Voor sommige katten kan dat te druk zijn.


Hoe Winnie bij RSDR is gekomen

Tony probeerde al een jaar vrienden te worden met een straathond die in het bos vlakbij het asiel woonde. In 2015 hadden zij haar al met pups gezien maar ze heel bang van mensen. Ook haar pups waren onvindbaar op eentje na, die de naam Forrest Pup kreeg omdat ze altijd rondscharrelde bij de vuilnisbakken en dan terug rende het bos in als we dichterbij kwamen. Op 21 juni 2016 verscheen de teef weer bij het asiel en ze was duidelijk zwanger. Ze liet zich dit keer makkelijk door Tony vangen en is in het asiel bevallen van 4 pups de volgende dag. Winnie was een van deze pups. Moeder Heidi is later gesteriliseerd en geadopteerd en zal zich dus nooit meer druk hoeven te maken over haar pups.

moeder / Heidi

Vegas   / Teef

Benji  /  Reu  

Gilbert  /   Reu