Home » WILLS opvang NL

1338

geslacht:  mannelijk

geboren: 2 april 2017

gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 53 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Rotterdam


.

Omschrijving Wills

Wills doet het uitstekend in de shelter. Altijd vrolijk en vriendelijk voor zijn verzorgers en lief naar andere honden. Wills gaat graag mee wandelen. We weten dat zijn moeder Flossie een geweldig hondje is en dat zijn broertje Vinny en zusje Elf ook zo geweldig leuk en lief zijn. Zij zijn allemaal al in Nederland geadopteerd. Wills zou ook graag een plekje hebben om te laten zien dat hij een superhond is. We verwachten dat Wills kinderen ok vindt, maar dat kunnen we pas met zekerheid zeggen als hij kinderen in Nederland ontmoet heeft. In Bulgarije hebben we helaas geen 'testkinderen' waar hij mee kan kennismaken.

Mensen die voor Wills gaan moeten er begrip voor hebben dat hij door een leven in de shelter nog niets snapt van de regels die in een huis gelden. Geduld is dus heel belangrijk.

 

Update 14 mei 2017

We weten dat er geen plek is maar de pups zijn veilig nu. We konden ze daar niet laten, het werd te gevaarlijk. De pups volgden hun moeder de trap af en de drukke weg op als zij voedsel ging zoeken. De moeder en de pups zijn naar het huis van de Rowles gebracht, de moeder wordt over een paar dagen gesteriliseerd. 

Hoe Wills bij RSDR kwam

Op 18 april kregen wij een vraag of we konden helpen, een straathond was bevallen onder een trap in iemand zijn tuin.

We hadden geen plek vrij. De man begreep de situatie en blijft voor de moeder en pups zorgen zolang het kan.


Moeder Flossie

Elf   / Teef

Corner / Reu

Vinny / Reu

Punch / Reu