Home » WESLEY geadopteerd

1155

geslacht: mannelijk
geboren: maart 2016
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising
grootte: 60 cm
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem
kan bij katten: ja


Omschrijving Wesley

Er is niets meer te merken van de blessure die Wesley had die hij als pup had bij zijn schouder als gevolg van een aanrijding. Hij gebruikt zijn poot prima en rent, speelt en doet net als andere honden. Alleen als hij veel gespeeld of gerend heeft, kan hij soms een beetje trekken met zijn poot. Wellicht dat meer spieropbouw door langere wandelingen (na adoptie) helpt. Wesley is een vrolijke hond die een leuke aanwinst zou zijn voor een fijn gezin.

Hoe Wesley bij RSDR is gekomen

Op 29 september 2016 was Tony onderweg terug van Plovdiv naar Rudozem, toen hij een pup zag lopen langs een hele drukke weg. Hij liep mank en was heel erg mager, vuil en onder de vlooien. Tony heeft hem meegenomen naar de shelter waar hij een pijnstiller heeft gekregen, is ontwormd en gelijk tegen vlooien is behandeld. Toevallig waren er 2 dagen later vrijwilligers uit Nederland op bezoek en zij hebben hem helemaal gewassen zodat alle dode vlooien eruit kwamen. Hij is verder heel erg speels en vrolijk. 

update 13 oktober 2016 Wesley was vandaag bij de dierenarts, voor zijn gewonde schouder. De dierenarts dacht dat hij is aangereden en er is veel schade aan zenuwen en spieren in zijn schouder. Wesley moet volledige rust houden en er moet dan in 10 dagen verbetering zijn.