Home » WESLEY

1155

geslacht: mannelijk

geboren: maart 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising

grootte: 60 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Omschrijving Wesley

Wesley is volledig gevaccineerd en is nu op zoek naar een eigen mandje. Wesley is een vriendelijke reu, heel goed met andere honden.

Toen Wesley gered werd had hij een gebroken poot bij de schouder, de dierenarts vertelde dat hij misschien geopereerd zou moeten worden, maar wilde wachten totdat hij volwassen zou zijn.  Omdat hij zijn poot zo goed gebruikt en hij er geen hinder en pijn van heeft ziet hij geen reden om te opereren en de poot te amputeren.

update 13 oktober 2016 Wesley was vandaag bij de dierenarts, voor zijn gewonde schouder. De dierenarts zegt dat hij is aangereden, er is veel schade aan zenuwen en spieren in zijn schouder. Wesley moet volledige rust houden en er moet in 10 dagen verbetering zijn dan moet hij terug en wordt er opnieuw gekeken.

update 12 oktober 2016 Wesley gaat naar de dierenarts morgen, zoals jullie kunnen zien is hij in gewicht aangekomen en super vrolijk en speels.

update 1 oktober 2016 Omdat Wesley heel erg vuil was en onder de dode vlooien zat hebben twee vrijwilligsters uit Nederland die op bezoek waren Wesley gewassen. Hij vond het heerlijk.

Hoe Wesley bij RSDR is gekomen

Op 29 september 2016 was Tony onderweg terug van Plovdiv naar Rudozem nadat hij alle papieren had geregeld voor de adoptie trip van 2 oktober, toen hij een pup zag lopen langs een hele drukke weg. Hij heeft een gebroken pootje en is heel erg mager, vuil en onder de vlooien.
Tony heeft hem meegenomen naar de shelter waar hij een pijnstiller heeft gekregen en gelijk is ontwormd en tegen vlooien behandeld, ook heeft hij goed gegeten. als hij tot rust is gekomen zal hij zo snel mogelijk naar de dierenkliniek gebracht worden.