Home » SMOKEY(2) (on hold)

1325

geslacht: mannelijk

geboren:  ± april 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR Shelter

plaats: Rudozem


update mei

Het gaat heel goed met Smokey, zijn wonden zijn genezen en hij kan het goed vinden met iedereen. Hij is een lieve vriendelijke kater.

 

update 9 april 2017 Diane heeft een plekje vrij gemaakt onder de gootsteen, daar wilde Smoky heen hij heeft zijn voedsel, medicatie en pijnstillers gehad.

Deze video is van deze ochtend toen Smokey Diane begroete .

Smokey is vanochtend op weg gegaan naar de dierenarts in Plovdiv. Er zijn bloedtesten gedaan, de wond is gecheckt deze is heel moeilijk te hechten. Afgezien van de wond heeft hij een hele erge infectie, dus is besloten hem mee terug naar huis te nemen omdat hij Diane vertrouwt en zij hem zijn medicatie kan geven en de wond verzorgen. Hij is een beetje bang voor Antony en verstopt zich.

Hoe Smokey bij RSDR is gekomen.

8 april 2017 Toen Tony weg reed bij de opvang, zag hij een hond lopen met iets in zijn bek, het bleek een kat te zijn. Tony rende er achteraan en gelukkig liet de hond de kat vallen. Tegen de tijd dat hij op de plek was had de kat zich omgedraaid en kond de hond hem niet meer pakken. Tony heeft de kat gepakt maar de hond bleef aanvallen. 

De kat heeft de naam Smokey gekregen is nu veilig maar heeft een verschrikkelijke wond in zijn nek, de wond is schoongemaakt en hij heeft antibiotica gehad en zal zo snel mogelijk naar de dierenarts gebracht worden.