Home » SHEBA(poes) ON HOLD

update 18-10-2016

Sheba had vlak voor vertrek naar Nederland 2 maanden geleden een terugval en bleek ziek te zijn ook werd er een bobbel gevoeld bij haar, dit bleek een abces te zijn. Zij mocht dus niet reizen, nu zijn we een tijd verder en is zij behandeld door een dierenarts. Zij bleek een ernstig ontstoken baarmoeder te hebben en uit bloedonderzoek kwam uiteindelijk ook voor de dag dat zij een parasiet bij zich droeg. Inmiddels zijn haar bloedwaarden weer helemaal goed Parasiet en ontsteking zijn verdwenen. Bij het onderzoek kwam ook haar leeftijd ter sprake en de dierenarts schat aan haar conditie en haar gebit dat zij geen 3 maar hoogstwaarschijnlijk een stuk ouder is tussen de 6 / 8 jaar oud. Maar dit is echt een schatting omdat zij waarschijnlijk een heel zwaar leven heeft gehad en nooit goede en voldoende voeding heeft gehad. 

 

Een nieuwe dag, een nieuwe redding... Deze blinde kat is bij RSDR afgegeven. Ze heeft heel veel dorst en zit vol vlooien. Ze zit nu bij te komen op een rustige, veilige plek in de opvang.

Sheba is een super lieve aanhankelijk poes, houd van op schoot zitten en knuffelen.

Kan het heel goed vinden met de andere katten in de katten kennel.

Met haar ogen is het helemaal goed gekomen zij is niet blind, Antony rolde een speeltje over de grond en Sheba sprong er bovenop om het te pakken.

 

update 27 mei 2016, Sheba verraste iedereen vandaag, zij was bevallen van 1 kleine kitten een jongetje. Niemand  wist dat zij zwanger was zo slecht was zij eraan toe toen zij in de shelter kwam.
Helaas heeft de kitten het niet overleefd.

 

update 27 april 2016 Sheba werd bij ons gebracht om te kijken of we haar konden helpen. De mensen die haar gebracht hebben dachten dat zij blind was. Ze was gedesoriënteerd, zat onder de vlooien en had verschrikkelijke dorst. Nu een  paar dagen later is ze heel vriendelijk en eet en drinkt goed.