Home » SAMMY kater

1385

geslacht: mannelijk
geboren: ± 1 juni 2017
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR Shelter
plaats: Rudozem


Beschrijving

Sammy is vriendelijk voor mensen maar vooral erg gek op andere katten. Hij speelt er graag mee en richt zich in het asiel dan ook vooral op katten. Niet dat hij mensen niet leuk vind of agressief is, maar hij besteed de meeste uren van zijn dagen nu natuurlijk vooral tussen andere katten. In een andere omgeving verwachten wij dat hij meer mensgerichter zal worden. Na adoptie zal hij ongetwijfeld even moeten wennen maar met wat ruimte en tijd zal dit vast goedkomen.

Hoe Sammy bij RSDR is gekomen

Op 7 augustus dook dit jonge katertje op bij de shelter en zocht voorzichtig contact met de jongens van de shelter. Het was te bang om heel dichtbij te komen, maar wilde zo graag vriendjes worden.

Op 12 augustus is besloten om een kooi te plaatsen omdat de kitten de jongens bleef volgen als zij met de honden gingen wandelen. Daar er regelmatig de drukke weg overgestoken moest worden zou de kitten zeker dood gereden worden.

Al snel toen de kooi geplaatst was met wat lekker kroop zij in de kooi en is zij naar binnen gebracht.

Inmiddels heeft hij kennis gemaakt met de andere katertjes in de shelter die ongeveer even oud zijn en het ging geweldig het is een super lief en aanhankelijk katertje en vriendelijk naar de andere katten.