Home » NOBBY kater

1352

geslacht: mannelijk
geboren:   3 april 2017
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem


Beschrijving

Nobby is erg gesteld op andere katten. Hij vindt mensen ook leuk maar richt zich in het asiel vooral op katten omdat hij die ook het meeste ziet. In een andere omgeving zal hij ongetwijfeld meer oog hebben voor de mensen om zich heen. Dat hij even moet wennen na adoptie lijkt ons logisch maar met geduld en liefde zal hij ongetwijfeld een fijn kattemaatje worden.

Hoe Nobby bij RSDR is gekomen

Het gaat heel goed met de kittens, de moeders Ella en Julia gaat het minder mee zij kunnen niet aarden in de shelter zijn echte buiten katten en niet geschikt als huiskat. Er is besloten om hen na sterilisatie terug te plaatsen op de plek waar zij gevonden zijn. 

3-5-17  2 poezen waren bevallen van kittens in de hal van een appartementen gebouw waar de moeder van één van de jongens die in de shelter werkt woont.  Beide poezen zorgen voor de kittens. Op een gegeven moment werd het gevaarlijk als iemand de deur open zou laten dan was het risico groot dat ze naar buiten de weg op zouden lopen. Daarom besloot Tony op 15 april om de moeders met kittens mee te nemen naar de opvang.

Ella / Poes  

Julia / Poes  

Puck / Kater

Devon / Kater

Sparky / Poes  

Elfin / Poes