Home » HANA vaste bewoner RSDR shelter

Bij de juiste match beschikbaar voor adoptie

geslacht: vrouwelijk

gesteriliseerd: ja

geboren: maart 2010

ras: kruising

hoogte: 35cm

gewicht: 14 kilo

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter, Rudozem

 

Update augustus 2016

Sinds een aantal maanden is Hana ongelofelijk veranderd. Zij is niet meer zo bang voor mensen, reageert vriendelijk op alle mensen die de shelter komen bezoeken, gaat graag mee wandelen en schrikt niet meer van verkeer.

Daarom is door Tony besloten dat Hana beschikbaar is voor adoptie, indien er iemand reageert die Hana neemt zoals zij is. Hana zoekt iemand met heel veel geduld die ervoor zorgt dat ze zich veilig bij hem/haar kan voelen.
Hana heeft bijna haar hele leven in de shelter doorgebracht. We mogen ervanuit gaan dat zij een behoorlijk rugzakje met zich meedraagt, maar ook zij heeft recht op en het verdient het om nog wat fijne jaren in een eigen mandje bij een eigen familie te wonen. Een thuis zonder kinderen is waarschijnlijk het beste voor haar.


.

Het verhaal van Hana

Hana is één van drie kleine pups die werden gered door RSDR op 9 juni 2010. Ze zwierven over straat en waren zo bang dat ze niet gevangen wilden worden. Tony en de jongens waren in de buurt van het drukste cafe in Rudozem en er zaten 20 tot 30 mensen buiten hun koffie te drinken.  Terwijl Tony en de jongens de pups probeerden te vangen, was uitlachen alles dat deze mensen deden. Dit is de mentaliteit hier in Rudozem, Bulgarije. Helaas, de lokale bevolking maakt zich geen zorgen over de honden op straat, nemen niet de moeite om te proberen hen te helpen.
De drie pups zijn gevangen en meegenomen naar huis. De 3 meisjes waren erg bang. Omdat er geen plek voor ze was, gingen Tony en Luke  naar de winkels om meer draadschermen en hout te kopen om een kennel in de achtertuin te bouwen.