Home » BIGDOG vaste bewoner RSDR shelter

Bigdog vaste bewoner - NIET BESCHIKBAAR VOOR ADOPTIE

Bigdog stond ineens buiten voor het huis. Hij had een halsband om, maar niemand had hem ooit eerder gezien of wist waar hij vandaan kwam. We vermoeden dat hij Lulah, een teefje wat wij pas van straat hadden gehaald gevolgd was, zij was nog niet gesteriliseerd.
We dachten dat als we hem geen eten geven en niet aanmoedigen dan zou hij wel terug gaan naar waar hij hoort. We werden ongerust toen hij ons overal begon te volgen. Ik wist dat als alleen in Lulah geïnteresseerd was dan zou hij buiten het huis gebleven zijn. Eij noemde hem "Bigdog 'dacht als ik hem geen naam geef hechten we ons ook niet aan hem. Maar dat is een beetje moeilijk toen hij onze auto overal begon na te jagen , overal waar wij heen gingen, dan begon hij ons te begroeten als we thuis kwamen. Hij veroorzaakte problemen toen ik met de geiten dacht dat zou probeerde om de baby geit te pakken.
We belden de politie gewaarschuwd, maar ze waren niet geïnteresseerd. Iemand moest hem vast houden om ervoor te zorgen dat hij niet zou volgen als ik de geiten mee naar buiten nam. Op een dag nam ik zemee in het bos, Bigdog verscheen plotseling verscheen en ik was bang dat hij de baby geit zou aanvallen. Maar hij had geen moeite met de geiten, maar er is iets gebeurd met een man we wisten niet dat hij in ons bos perceel aan het grasmaaien was. Het is misschien toeval geweest, maar het maakte dat ik me veiliger voelde wetende dat Bigdog er was naast me.
Weken zijn verstreken en hij is nog steeds hier dag en nacht. We kunnen hem niet in de tuin laten daar zijn de andere honden en willen geen gevecht riskeren.
We maakten ons zorgen om hem wat als het kouder word in de winter of dat mensen hem gaan weg jagen of zelfs proberen dood te schieten.. De arme hond is ook bang in het donder.
Ik moest hem al op de veranda brengen een paar weken geleden toen het hevig stormde. Hij stond te trillen duwde zijn kop tegen mij aan. Dit verhaal verd voortgezet.Ik bleef zeggen we kunnen niet meer honden binnen nemen, maar wat doen we dan? 20 augustus 2008
update 2009: BigDog heeft nu een permanente verblijfsvergunning bij ons.