Home » 28-12-2016 MAISIE(2) ON HOLD

1307

extracare-67.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: 2013

gecastreerd/gesteriliseerd: nee

ras: kruising

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Peta(PippaPig) / Teef pup Maisie

28 december 2016

Er kwam een noodkreet vanuit Engeland  bij Tony,van RSDR adoptante en vrijwilligster Tracey , met de vraag of wij een man genaamd Tom konden helpen. 
Tony gaf zijn nummer  en Tom belde hem om te vragen of  we een moeder hond met haar pups konden helpen. Ze werd heel  slecht behandeld in een dorp waar hij straathonden en katten helpt. Afgezien van het voeden van de straathonden en de katten proberen Tom  en zijn vrouw  zo veel mogelijk  dieren te laten castreren en steriliseren.

Tom neemt ook honden en katten in zijn eigen huis op en verzorgt ze.

Gisterochtend 28 december 2016 toen Tom z ' n ronde  deed zag hij de moeder-hond vastgebonden aan een hek,  ze kon zich niet bewegen of zelfs maar gaan zitten. Hij zag  de pups niet meer en ging ze zoeken, hij vond ze op de bodem van een grote vuilnisbak met de deksel erop.
Op de foto's zie je hoe verschrikkelijk de moeder eraan toe is hoe erg zij mishandeld is. Tom  moest 7 uur rijden naar de RSDR en arriveerde vanavond, hij is bij het teefje gebleven totdat zij zich gesetteld had en bij het afscheid was hij in tranen toen is hij op de terugweg gegaan een rit van 7 uur terug naar huis.