Home » VINNY opvang NL

1339

geslacht:  mannelijk

geboren: 2 april 2017

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 51 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Kerkdriel


.

Update opvanggezin 22 september 2018

Wie voor Vinny kiest, valt met zijn neus in de boter. Van het opvanggezin horen we niets dan lof. Vinny heeft geen ongelukjes gehad in huis en slaapt de hele nacht door. Vinny kan het supergoed vinden met de andere honden in het gezin, maar ook met het dochtertje, we kunnen hem met een gerust hart bij kinderen plaatsen. Verder vindt Vinny auto rijden helemaal prima en wandelt hij graag mee in de roedel. Hij loopt los op veilig omheind terrein en luistert goed. Tja, beter dan Vinny wordt het niet!

Omschrijving Vinny

Sommige honden stelen direct je hart. Vinny is zo'n hond. Hij heeft de meest lieve lach die je je maar kan voorstellen en daarbij knijpt hij vaak zijn oogjes dicht, zo schattig! Vinny vindt het heerlijk om geaaid te worden, is heel graag bij mensen. Hij kan al best goed aan de lijn lopen. Door zijn zachtaardige karakter denken we dat hij in de meeste gezinssituatie wel op zijn plek zal zijn. Mensen moeten zich wel realiseren dat hij als rescuehond nog veel moet leren. Een cursus of training op maat is dan ook zeer aan te raden.

 

Update 14 mei 2017

We weten dat er geen plek is maar de pups zijn veilig nu we konden ze daar niet laten het werd te gevaarlijk. De pups volgen hun moeder de trap af en de drukke weg op als zij voedsel gaat zoeken. De moeder en de pups zijn naar het familiehuis van de Rowles gebracht, de moeder wordt over een paar dagen gesteriliseerd. 

Hoe Vinny bij RSDR kwam

op 18 april kregen wij een vraag of we konden helpen, een straathond was bevallen onder een trap in iemand zijn tuin.

We hadden geen plek vrij de man begreep de situatie en blijft voor de moeder en pups zorgen zolang het kan.


Moeder Flossie

Corner / Reu

Elf   / Teef

Punch / Reu

Wills / Reu