We hebben goed nieuws! Na een lange periode van stilte, kunnen er binnenkort weer honden naar Nederland komen! Mail ons voor meer info.

Home » VICKTOR

1284geel-2.jpg

geslacht: mannelijk
geboren: 10 november 2016
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: middel
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
Plaats: Rudozem


kan bij katten: ja


Beschrijving

Vicktor is een superlieve, vriendelijke hond. Hij speelt graag met de andere honden en kan goed opschieten met katten. Hij loopt graag mee aan de riem voor zijn wandelingen. 

Vicktor is in het asiel geboren dus hij heeft gelukkig geen trauma opgelopen door mensen. Wel zal hij natuurlijk nog moeten leren in een echt huis te wonen. Zowel zijn moeder als broer zijn geadopteerd. Alleen Vicktor wacht nog op zijn kans.

Hoe Vicktor bij RSDR is gekomen

In de late avond van 29 oktober 2016 werd er vlakbij de opvang een teefje vastgebonden gevonden aan prikkeldraad in the middle of nowhere. Aan het vuil en de viezigheid om haar heen leek het erop dat zij er al een tijdje had gezeten. Het was erg koud en de temperatuur daalde 's nachts ver onder nul. Ze liet toe dat Tony haar een riem om deed zodat hij de lijn los kon snijden waaraan zij vastgebonden zat. Ze is nu veilig in de opvang. Zij kreeg de naam Barbie (van barbwire / prikkeldraad) en bleek ook nog eens hoogzwanger te zijn. Op 10 november 2016 is Barbie bevallen en bleek een hele lieve zorgzame moeder voor haar pups. Helaas zijn er later een aantal pups overleden aan het parvovirus, maar Dallas en Vicktor hebben het gered tot volwassen honden.

 

 

Barbie / moeder

Dallas / Reu