Home » TOPAZ

1196

geslacht: vrouwelijk

geboren: ± oktober 2015

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Beschrijving

Topaz is een heel lief en vriendelijk teefje, zij kan het heel goed vinden met iedereen in de opvang en bezoek begroet zij blij. Zij is mensgericht speels en vrolijk.

Topaz heeft al haar vaccinaties gehad en zoekt een eigen mandje.

update 1 november 2016, 1 van Topaz haar pups is helaas overleden. Zij  groeide in het begin goed maar haar groei stond ineens stil en blees zij achter bij de ontwinkeling. Terwijl de andere pups hun ogen opende bleef dit bij haar uit.

update 16 oktober 2016  het gaat heel erg goed met Topaz en haar baby's. Het zijn 2 teefjes en 2 reutjes.

Helaas zijn  later kort na elkaar nog 2 pups overleden. 

update 12 oktober 2015 Afgelopen nacht is Topaz haar bevalling ingezet, en zij heeft 4 mooie zoals het er nu uit ziet sterke, kleine, gezonde baby's op de wereld gezet. Moeder en kinderen maken het goed.

update 9 oktober 2016 Vandaag heeft zij een naam gekregen TOPAZ, en ze doet het heel erg goed. Vanmorgen was zij heel blij om iedereen te zien er is ons gezegd dat zij een straathond is, maar zij is super vriendelijk en loopt eigenlijk wel netjes aan de riem. 

Hoe Topaz bij RSDR is gekomen

8 oktober 2016 Een dame kwam aan de poort bij de shelter en vroeg ons om hulp voor een jonge straathond, een teefje zij moet binnenkort bevallen.

De dame legde uit dat de moeder zeker mishandeld zal worden en de pups gemarteld. We legde uit dat we heel druk zijn met de renovatie van de shelter en alle kennels binnen zijn vol.
Ze ging huilen en smeekte ons, de a.s.moeder is binnen in de shelter nu.

Jasper / Reu / pup Topaz