Home » TINK opvang NL O/H

Tijdelijk niet beschikbaar voor adoptie

761

groen-59.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: ± juli 2013

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 50cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Kerkdriel

in NL v/a: 18 november 2018


Update behandelingen Tink

Bij de dierenarts werd vastgesteld dat Tink een infectie had in een van haar achterpoten. Omdat gevreesd werd voor een besmettelijke bacterie is Tink zonder verder onderzoek naar huis gestuurd. Gelukkig werd al snel duidelijk dat het een 'gewone' bacterie was. Hardnekkig, maar zeker niet besmettelijk. Tink kon dus aan de slag met antibiotica en ze mocht terugkomen voor een MRI scan zodat vastgesteld kon worden welke behandeling ze nodig had.

 

Update Tink

Omdat Tink toch raar bleef lopen en de dierenarts in Bulgarije zei dat hij niets meer voor haar kon doen, hebben we Tink in Nederland bij een opvanggezin onder gebracht. Hier is gestart met onderzoeken en behandelingen. Hopelijk gaat ze beter lopen en in ieder geval pijnloos door het leven. Zolang de behandeling niet is afgerond is Tink niet beschikbaar voor adoptie.

Tinks onderzoeken en behandelingen kosten veel geld. Op onze facebookpagina zullen we om financiële hulp vragen. Heb je geen facebook en wil je toch helpen? Stuur dan een mailtje naar rsdr.nl.team@gmail.com


Beschrijving Tink

Tink is geopereerd aan beide achterpoten. Haar knieschijven zaten los.  Na de operaties heeft ze een tijdje rustig aan moeten doen en daarom mocht ze herstellen in de personeelsruimte waar ze veel extra aandacht kreeg. Inmiddels is ze volledig hersteld en kan ze net als iedere andere hond wandelen. 

Tink is een vriendelijke sociale hond. Ze is niet al te druk en is gewend om aan de lijn te lopen. Ze is lief naar andere honden en mensen. Tink is een echt gezelschapsdier. Omdat ze niet graag alleen is, zoeken we voor haar een thuis waar het alleen zijn langzaam opgebouwd kan worden.

Hoe Tink bij RSDR kwam

30 oktober 2013 Tink werd samen met Spirit, Drika, Sweetie en Polar afgegeven met de vraag of wij een heel goed thuis voor ze wilde zoeken.

 

Spirit / Teef

Sweetie / Teef

Drika / Teef 

Polar / Reu