Home » TIKA gereserveerd

381

groen-10.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: ± 17 december 2012

gesteriliseerd/gecastreerd:  ja

grootte: 60 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Omschrijving Tika

Tika is een indrukwekkende verschijning, ze heeft het meeste weg van een Molosserkruising, dikke poten, stoer hoofd. Maar ze is echt een schatje! Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en is direct vriendelijk. Tika heeft ook kleine kinderen ontmoet en was daar goed mee. Ze heeft graag andere honden om zich heen, maar zou prima alleen kunnen. Katten heeft ze wel in het voorbijgaan gezien zonder erop te reageren, maar als ze bij katten wil gaan wonen, moeten we haar verder testen. Tika heeft een stabiel, relaxed karakter. Ze schrikt niet snel en is niet bang van verkeer. Ze loopt goed mee aan de lijn, maar als ze ergens naar toe wil, kan ze hard trekken. Tika wil graag knuffelen.  

 

Hoe Tika bij RSDR kwam

Op 21 april 2012 in de middag kwamen er mensen aan poort die aan ons de vraag stelde of wij een hond konden opvangen. Wij legden uit dat wij geen ruimte vrij hadden omdat het asiel overvol was.

Die zelfde avond rond 9 uur hoorden wij een auto die herhaaldelijk bleef toeteren, Antony ging naar buiten om te gaan kijken wat er aan de hand was en hij zag een auto staan met dezelfde mensen erin. Zij lieten een hond achter bij de poort en zonder iets te zeggen reden ze weg.

Tika had een halsband om die veel te strak zat, waarschijnlijk haar eerste halsband die nooit af gedaan is.