Home » TAZZY

599

specialcare-26.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: ± 5 februari 2013

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Omschrijving vanuit de shelter

Tazzy is een heel lief teefje als je haar vertrouwen hebt gewonnen , zij is nog wel wat schrikkerig van harde geluiden maar met liefde en geduld zal ook dit steeds minder worden.

Hoe Tazzy bij RSDR kwam

Dit meisje zagen wij op 10-04-2013 aan het eind van de middag, zij was totaal in paniek en er zat bloed rond haar bekje. Toen wij aankwamen rende ze weg en kroop ze onder een geparkeerd staande auto. 

Kerry(dochter van Diane en Tony) slaagde erin om haar te pakken en Tony heeft haar toen snel in een bench in de auto gedaan. Ze was totaal geen mensen gewend en gilde het uit van angst, Tony moest handschoenen gebruiken om haar weer uit de bench te halen.

Om haar te laten wennen is zij in het begin in de personeelsruimte geplaatst, zodat zij aan mensen en andere honden en katten kon wennen. In het begin bleef ze grommen en was duidelijk doodsbang voor mensen. Wat mensen haar aan hebben gedaan kunnen wij alleen maar raden maar veel goeds is het niet geweest. 

De volgende dag was zij wat gekalmeerd en kroop af en toe naar ons toe, het duurde nog enkele dagen voordat zij ging spelen met de wat grotere honden.

Ze raakte steeds in paniek van harde geluiden en onverwachte dingen, maar het gaat iedere dag een stukje beter.