geslacht: vrouwelijk
geboren: ± 5 februari 2013
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: middel
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR
plaats: Rudozem


kan bij katten: ja

Beschrijving vanuit de shelter

Tazzy is een heel lief teefje als je haar vertrouwen hebt gewonnen. Ze verblijft al een hele tijd bij RSDR dus zou na adoptie best nog veel moeten leren.

Hoe Tazzy bij RSDR is gekomen

Dit meisje zagen Kerry en Tony op 10-04-2013 aan het eind van de middag, totaal in paniek rondrennen met bloed rond haar bekje. Toen ze hen aan zag komen, kroop ze onder een geparkeerde auto. 

Kerry (de dochter van Diane en Tony) slaagde erin haar te pakken en Tony heeft haar toen snel in een bench in de auto gedaan. Ze was totaal geen mensen gewend en gilde het uit van angst. Tony moest handschoenen gebruiken om haar weer uit de bench te halen zodat ze hem niet zou bijten.

Om haar te laten wennen is ze in de personeelsruimte geplaatst, zodat ze aan mensen, andere honden en katten kon wennen. In het begin bleef ze grommen en ze was duidelijk doodsbang voor mensen. Wat mensen haar aan hebben gedaan kunnen wij alleen maar raden, maar veel goeds is het niet geweest. 

Het duurde nog enkele dagen voordat zij ging spelen met de wat andere honden. Ook raakte ze steeds in paniek van harde geluiden en onverwachte dingen, maar het gaat iedere dag een stukje beter.