Home » TAYLOR gereserveerd

1219

geslacht: mannelijk

geboren:  24 augustus 2016

gecastreerd/gesteriliseerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechip t: ja

verblijfplaats: België

plaats: Villers-Saint-Amand


Update opvanggezin januari 2019

Deze knappe jonge reu verblijft in België in een pleeggezin en er kan dus eerst kennis gemaakt worden daar.
Taylor heeft zich na enkele weken in huis helemaal aangepast, hij is heel blij en enthousiast, luistert als je hem roept en stopt als je een teken geeft dat hij iets verkeerd doet. Hij is ontzettend lief en hij overstelpt je met genegenheid en likjes. Hij is ook helemaal zindelijk, zelfs na een hele nacht in de bench.
Hij doet het goed met mijn 2 honden, speelt met grote Tobias en laat oudere Banner met rust en respecteert hem. In de tuin rondcrossen vindt hij de max.
Hij gaat graag mee wandelen, is erg nieuwsgierig en snuffelt om de omgeving te leren kennen, hij schrikt nog wel eens van passerende auto's of fietsers maar is snel weer gerustgesteld.
Hij kan gemakkelijk enkele uren alleen blijven in de kennel met mijn 2 hondjes of de hele nacht in zijn bench.
Hij is gezond en levendig, en eet wat je hem voorschotelt.
Vreemde mensen zal hij (nog) niet benaderen, hij trekt zich een beetje terug, komt korte tijd later even snuffelen maar laat zich niet snel aanraken.
Taylor wordt een super hondje voor mensen die hem met geduld verder opvoeden en begrip willen opbrengen voor zijn gevoelige natuur.
Een evenwichtige andere hond in huis zou fijn zijn voor Taylor, maar is geen must. Heb je interesse in Taylor? Vul dan het vrijblijvende aanvraagformulier voor hem in.

Update opvanggezin december 2018

Taylor is een zeer lieve en brave hond,  na 2 dagen was hij al helemaal zindelijk.
Hij is aanhankelijk, wordt graag geaaid, is energiek en eveneens rustig in huis.
's Nachts slaapt hij rustig in de bench en hij eet en drinkt goed.
Hij sloopt niet maar durft al eens een papieren zakdoekje kapotbijten 🙂 .
Als er bezoek komt is hij nog terughoudend maar zeker niet agressief, na verloop van tijd zal hij al eens komen ruiken aan de mensen maar hij laat zich niet onmiddelijk aanraken.
Hij schrikt snel van ongewone zaken die hij niet kent maar past zich zeer goed aan in een huiselijke omgeving.
Hij wandelt mooi mee, is erg nieuwsgierig, trekt niet aan de lijn en komt bescherming zoeken bij zijn begeleider als er een auto of fietser passeert.
Hij is nieuwsgierig naar de kippen in de ren maar laat hen verder met rust.
Katten en kinderen weet ik niet, nog niet geprobeerd.
Hij zou best passen bij mensen die hem met geduld en begrip helpen om zijn zelfvertrouwen op te bouwen, daar is tijd voor nodig maar beetje bij beetje maakt hij vooruitgang en na afzienbare tijd komt dit helemaal goed.
Een evenwichtige andere hond in huis zou fijn zijn voor Taylor, maar is geen must.


Beschrijving

Taylor is er helemaal klaar voor, wil graag een eigen mandje. Hij is helemaal klaar met zijn vaccinaties, super lief en aanhankelijk.

5 december 2016 Taylor weeg nu 10 kilo en is 38cm hoog. 

Hoe taylor bij RSDR is gekomen.

19 oktober 2016 Rumen en Liam waren  op de terugweg vanuit Plovdiv waar zij bij de dierenkliniek waren geweest. Zij zagen langs de drukke weg ineens pups lopen.

Ze zijn gelijk gestopt om ze te helpen, terwijl ze de pups in de auto aan het doen waren verscheen plotseling de moeder. Zij is heel erg vriendelijk en was blij om ons te zien. Er was helemaal geen probleem ze konden haar optillen en hebben haar ook in de auto gezet. Na nog even gecheckt te hebben of er niet meer pups in de omgeving waren zijn ze op weg gegaan naar de RSDR shelter.

De video 1 is in twee delen, eerste deel is de moeder zij is nerveus en even niet zeker over wat er allemaal gebeurd en het tweede deel laat haar zien de volgende morgen als ze opspringt om ons te zien en meer relaxt is. De pups zijn heel erg vriendelijk en zijn duidelijk aan menselijk contact gewend.
Als de pups in het wild geboren waren zouden ze proberen weg te rennen, daarom denken wij ook dat ze gedumpt zijn langs de drukke weg.

Belle / moeder

Jason /Reu / 

 

Sable / Teef /