Home » SUZI opvang NL

1255

geslacht: vrouwelijk

geboren: 2012

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 49 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Horst


Omschrijving Suzi

Door haar leven als straathond heeft Suzi niet direct vertrouwen in mensen, je moet haar even de tijd geven om je eens goed te bekijken en dan komt ze zelf naar je toe als ze daaraan toe is. Zodra het ijs gebroken is, vindt ze het fijn om geaaid te worden. Suzi is een rustige hond die simpelweg een plekje nodig heeft waar ze zich veilig kan voelen, lekker vertroeteld wordt en niet onder druk gezet wordt. Jonge kinderen kunnen voor haar te druk zijn, maar ze kan heel goed overweg met andere honden en ook katten zijn geen probleem. We zoeken voor haar een rustig huishouden waar ze met een gezonde dosis geduld en liefde ontvangen wordt.

 

Hoe Suzi bij RSDR is gekomen

Update 6 januari 2017 helaas zijn Suzi's pups overleden, aan het Parvo virus. 

Update 3 januari 2017, helaas is één van de pups overleden het reutje heeft het niet gered. 

We weten al jaren van deze straathond, twee nestjes pups hebben we reeds gered van haar. Als de pups oud genoeg waren volgden zij hun moeder naar de stad op zoek naar voedsel en lopen dan het risico om doodgereden te worden. De moeder is geboren als een straathond en was altijd heel erg bang van mensen en niet benaderbaar.

Twee zussen Rosica en Rumina hebben het vertrouwen weten te winnen van haar en hebben haar de naam Suzi gegeven. Met hun hulp is het gelukt om Suzi en haar pups veilig in de shelter te krijgen.

Alex gaf de moeder en haar pups voedsel en zorgde dat ze veilig waren. De zussen waren heel erg van streek dat wij de moeder en pups meenamen, maar nadat ze ons geholpen hadden ze naar de shelter te brengen en ze een rondleiding hadden gehad waren ze heel erg blij.