Home » SPOT herplaatsing

354

geslacht: mannelijk

geboren: 2 februari 2012

gesteriliseerd/gecastreerd: ja 

ras: kruising (herder)

grootte: 65cm 

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats:  NL

plaats: Oeffelt

in NL v/a: 12 oktober 2014


Kan alleen zijn: ja
Kan bij kinderen: nee
Kan bij andere dieren: Spot kan goed bij koeien
Zindelijk: ja
Vernield wel eens iets: nee


Beschrijving:

Spot is al een tijdje in Nederland en moet helaas buiten zijn schuld om herplaatst worden. Spot had het goed voor elkaar. Hij woont op een koeienboerderij en scharrelt vrij rond op het erf, maar mag ook in huis. Spot is niet gewend aan katten en andere honden. Mogelijk kan hij bij een andere hond als er de tijd wordt genomen om hem rustig te laten wennen.

Spot is een grote lieverd voor eigen mensen en vindt het prima als mensen zijn erf voorbij lopen of fietsen. Willen vreemden het erf opkomen, dan kan Spot laten merken dat hij daar niet blij mee is. We zoeken daarom voor hem een plek waar hij apart kan als er gewenst bezoek komt en/of een tuin waar mensen niet zomaar binnen kunnen lopen. Door zijn grijze snoetje lijkt hij al op leeftijd, maar met zijn zes jaar is hij in de bloei van zijn leven. Hij mag wel wat afvallen, wat geen probleem zal zijn als zijn voer wordt afgepast. We plaatsen Spot niet bij kinderen.


Hoe Spot bij RSDR is gekomen.

Terwijl er gewacht werd op de petchaufeurs op 23-02-2012, was er voor de poort een doos met hele kleine pups neergezet. Spot is één van deze pups. Zij waren nog heel jong.

 


Kazan / Reu

Yoko / Teef /

geadopteerd