Home » SENNA opvang NL

1447

geslacht: vrouwelijk
geboren:  8 maart 2018
gecastreerd/gesteriliseerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 45 cm, 10 kg (op 13 sept 2018)
gevaccineerd:  ja
gechipt: ja
verblijfplaats: Nederland
plaats: Den Bosch


Update Senna december 2018

Senna heeft het zwaar. De omgeving waar ze nu woont is veel te druk voor haar. Wandelen durft ze nog niet zo ver, te veel prikkels: mensen, auto's, fietsen, brommers, speeltuintje voor de deur. Senna zou veel beter tot haar recht komen in een rustige landelijke omgeving. Graag bij iemand die (bijna) altijd thuis is, want alleen zijn lukt nog niet zo best. Het helpt haar wel als er een andere hond in huis is en katten vindt ze ook prima. Senna is een rustig en lief, maar ook timide meisje. Ze heeft begrip nodig en geduld, zodat ze in haar eigen tempo kan aarden in deze voor haar totaal nieuwe wereld. Een thuis met kinderen is voor haar niet geschikt.

In verband met de aankomende vuurwerkperiode hopen we dat Senna snel kan verhuizen naar een vuurwerkvrije plek. Dat mag ook bij een opvanggezin zijn.


Omschrijving Senna

Als je kijkt naar het filmpje van hoe Senna bij de shelter werd gebracht, is het niet gek dat ze weinig vertrouwen heeft. Voor Senna is het belangrijk dat ze bij iemand mag wonen die daar begrip voor heeft en geen druk op haar legt. Alleen met het nodige geduld en de juiste begeleiding zal ze zich kunnen gaan ontwikkelen. Dit gaat veel tijd nodig hebben. Senna gaat dus alleen naar een rustig thuis in een prikkelarme omgeving waar haar mensen weinig verwachtingen hebben en haar accepteren zoals ze is.

 

Hoe Senna bij RSDR kwam

26-4-2018 Terwijl Tony en Diane thuis de administratie deden, werden er twee video's gestuurd door de jongens in de shelter.

De eerste video is van pups in zakken, gedumpt bij de opvang. Senna is er een van.

De tweede video is van later op de dag. Ze ontdekten een teefje, vastgebonden vlak bij de plek waar eerder een doos met pups was gevonden en dachten dat is de moeder. Maar het blijkt dat zij de moeder is van de pups die in zakken gedumpt zijn bij de shelter. 

Elsie / moeder

Arty / Reu

Nellie / Teef

Sansa / Teef