Home » SANSA

1445

geslacht: vrouwelijk

geboren: 8 maart 2018

gecastreerd/gesteriliseerd: ja

grootte: 45 cm, 10 kg (op 13 sept 2018)

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: middel

gevaccineerd:  ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Arnhem

Update opvanggezin 26 november 2018

Sansa doet het supergoed, ze speelt leuk met de andere honden en loopt goed mee op straat. Ze woont in een stadse wijk en kan die drukte prima aan. Sansa loopt nog niet los buiten, maar reageert wel prima op haar naam en komt binnenshuis snel. Waarschijnlijk kan ze op termijn wel los, dit moet zoals alles langzaam worden opgebouwd. Tijdens de wandeling heeft Sansa kinderen ontmoet. Ze liep zelf naar ze toe en liet zich graag aaien. We verwachten dat ze zich prima thuis zal voelen in een gezin met een of twee kinderen die honden gewend zijn. De drukte in huis van bezoek moet natuurlijk rustig worden opgebouwd en dat geldt ook voor het alleen thuis zijn. Sansa is graag bij haar mensen en vindt het heerlijk om tegen je aan te liggen en geaaid te worden. 


Omschrijving Sansa

Dit lieverdje is heel gevoelig en zoekt mensen waar ze zich veilig bij kan voelen. Alleen met de juiste begeleiding, heel veel geduld, begrip en liefde zal zij groeien in haar ontwikkeling. Mensen die voor Sansa gaan moeten er rekening mee houden dat ze alles nog moet leren en ook dat ze in een heel rustig tempo aan nieuwe dingen zal moeten wennen. We zoeken voor haar daarom een rustige omgeving in een gezin waar iedereen evenveel geduld voor haar kan opbrengen. Sansa zou graag een stabiel hondenmaatje willen hebben (want ze houdt enorm van spelen) of misschien een kat die haar kopjes geeft ter geruststelling. 

Hoe Sansa bij RSDR kwam

26-4-2018 Terwijl Tony en Diane thuis de administratie deden, werden er twee video's gestuurd door de jongens in de shelter.

De eerste video is van pups in zakken, gedumpt bij de opvang. Sansa is er een van.

De tweede video is van later op de dag. Ze ontdekten een teefje, vastgebonden vlak bij de plek waar eerder een doos met pups was gevonden en dachten dat is de moeder. Maar het blijkt dat zij de moeder is van de pups die in zakken gedumpt zijn bij de shelter.

 

Elsie / moeder

Arty / Reu

Nellie / Teef

Senna / Teef