We hebben goed nieuws! Na een lange periode van stilte, kunnen er binnenkort weer honden naar Nederland komen! Mail ons voor meer info.

Home » ROBBIE(2)

1318groen-178.jpg

geslacht:  mannelijk
geboren: ± 19 januari 2017
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 65 cm / 38 kg
gevaccineerd:
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem
kan bij katten: ja


Beschrijving

Robbie is een grote knuffelbeer. Hij wandelt graag mee en schrikt niet van verkeer. Hij kan goed opschieten met de andere honden en katten in het asiel. Hij vindt het leuk mensen te ontmoeten.

Robbie verblijft vanaf pup af aan in het asiel dus zal na adoptie nog best iets moeten leren. Dit kost liefde en geduld maar levert dan een vriendschap voor het leven op. Meer over Robbie weten? Stuur ons gerust een bericht.

Hoe Robbie bij RSDR is gekomen

25 februari 2017 stopte er een vuilniswagen voor de shelter en de mannen kwamen aanlopen met een doos. Zij hadden de doos gevonden bij de vuilnisbakken. Er bleken 8 kleine pups in te zitten 4 reutjes en 4 teefjes.  Gewoon gedumpt als oud vuil. Waak- of jachthonden worden zwanger en de eigenaren moeten de pups kwijt. De overheid doet niks. De opvang is vol maar wat moet RSDR dan? De vuilnismannen doen hun best, de pups kunnen er niks aan doen...en ze niet aannemen en op straat laten staan is ook geen optie. 

 

Mathieson / Reu

Pierre / Reu

Sooty / Reu


Gypsy / Teef

Maud / Teef

Shanna / Teef

Tiffin / Teef