Home » QUINN opvang NL

12663-361.jpg

geslacht: vrouwelijk
geboren: ± 2 november 2016
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 55 cm
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: opvang NL
plaats: Nijmegen
kan bij katten: ja


Beschrijving

Deze vrolijke dame is een zus van Nat en Cole. Ze lijkt erg op haar moeder Clover en heeft net als de rest van de familie een erg goede neus. Duidelijk jagerskwaliteiten :) Ze heeft ook wat weg van een herder, maar dat is in haar karakter niet echt terug te zien. Quinn heeft op haar wandelingen katten ontmoet en vond ze wel interessant. Ze heeft even aan ze gesnuffeld en liep vervolgens weer door. Deze dame houdt zo van snuffelen dat ze graag de tijd neemt voor haar wandeling. Iemand die met haar een training speuren zou volgen, zou dus geweldig zijn. Knuffelen wil Quinn ook best maar pas als alle luchtjes zijn opgesnoven. Voor een koekje wil ze graag een kunstje doen, waardoor ze een commando als zit binnen no time onder de knie had. Een eigen baasje zou ze geweldig vinden want ze wil graag werken voor mensen. Ze verblijft sinds kort in een tijdelijk opvanggezin in Nijmegen waar ze nu leert hoe het is om een echte huishond te zijn.


Hoe Quinn bij RSDR is gekomen

2016 Tony gaf al ongeveer 2 weken een moederhond te eten, maar het lukte niet om haar vertrouwen te winnen. Haar vangen en meenemen was ook geen optie aangezien ze duidelijk ergens pups had.  Tony heeft geprobeerd haar te volgen maar zij was veel te snel. Gelukkig raakte ze niet in paniek.

13 december 2016 kreeg Tony een bericht van een van de lokale bewoners Rosi, zij had ontdekt waar de moeder en haar pups zich verstopt hadden. Gelukkig konden ze toen moeder en pups veilig vangen en naar het asiel brengen. Quinn was een van deze pups.

 

Clover / moeder

Cole / Reu

  Nat / Reu