Home » PUNCH gereserveerd

1337

geslacht:  mannelijk

geboren: 2 april 2017

gesteriliseerd: gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 55 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Heerhugowaard


 

Update opvanggezin december 2018

Doordeweeks komt er bij het pleeggezin elke dag wel iemand over de vloer. Hierop reageert hij, tot nog toe, wat blaffend/grommend.

Hij vindt dit overduidelijk nog erg spannend. Bij toenadering duikt hij naar de grond en zal dan, of snel voorzichtig ruiken, of het hazenpad kiezen. Hierin is hij dus nog niet zo dapper maar met wat geduld zal dit vast goedkomen. Kleine kinderen zijn waarschijnlijk  te spannend voor hem, met de zoon des huizes (13 jaar) gaat het nu beter maar dat duurde ook even. Een rustig gezin met evt oudere kinderen en weinig bezoek zou dus ideaal zijn voor hem.
 
Ook verkeer is erg spannend. Fietsen zijn interessant. Mensen met paraplu's of capuchons, krijgen een blaf. Die heeft hij nooit eerder gezien toen hij in het asiel verbleef. Gewoon langsrijdend verkeer daar heeft hij veel minder moeite mee. Vogels en katten vind hij leuk, we hebben het idee dat hij wel wat jachtinstinct heeft. 
 
Contact maken met andere honden is geen probleem, ondanks dat er een flink blaffende hond naast hem staat (de eigen andere hond) is hij hiervan totaal niet onder de indruk. Aan de riem trekt hij wel wat, maar niet extreem. Ook van vuurwerk was hij niet onder de indruk.
 
Als zijn tijdelijke baasje 'alleen' met hem is, is hij een lekkere vrolijke lieve hond die haar kwispelend begroet en graag 'kusjes' geeft. Ondeugende kanten heeft Punch ook zeker, hij is dol op eten en menseneten is dus ook (nog) niet veilig voor hem ;) Hij is erg nieuwsgierig naar alles wat in huis ligt en leert nu waar hij wel en niet op mag kauwen. Ook dat heeft hij nooit eerder geleerd in het asiel natuurlijk dus is heel begrijpelijk. 

update 14 mei 2017

We weten dat er geen plek is maar de pups zijn veilig nu we konden ze daar niet laten het werd te gevaarlijk. De pups volgen hun moeder de trap af en de drukke weg op als zij voedsel gaat zoeken. De moeder en de pups zijn naar het familiehuis van de Rowles gebracht, de moeder wordt over een paar dagen gesteriliseerd. 

Hoe Punch bij RSDR is gekomen

op 18 april kregen wij een vraag of we konden helpen, een straathond was bevallen onder een trap in iemand zijn tuin.

We hadden geen plek vrij de man begreep de situatie en blijft voor de moeder en pups zorgen zolang het kan.

 

Moeder Flossie 

 

Wills / Reu

Vinny / Reu

Elf   / Teef

Corner / Reu