Home » PUDDIN opvang NL

298

groen-20.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: ± 28 augustus 2011

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 56cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: in NL

plaats: Kerkdriel

kan bij katten: ja


Omschrijving Puddin vanuit de shelter

Puddin houdt van knuffels en aandacht en is super enthousiast. Ze is lief voor mensen en honden en helpt zelfs onzekere honden om te wennen in de shelter. Puddin gaat graag mee wandelen en schrikt niet van passerende auto's. Hoewel ze een beetje kan trekken aan de lijn, loopt ze eigenlijk keurig mee. Puddin kan ook prima mee in de auto. Puddin heeft de kleinkinderen van Tony en Diane ontmoet en was er heel goed mee. Zelf de shelterkat Julia accepteert ze tegenwoordig. Vroeger kon ze nog achter katten aan willen, maar dat is over. Als ze bij een nieuwe kat in huis komt wonen heeft ze wellicht wat extra tijd nodig om te wennen en dat zal zeker goed begeleid moeten worden, maar wij weten dat Puddin het kan. 

Als bonus houdt Puddin haar kennel schoon, dus we verwachten dat ze in huis snel zindelijk zal worden. Natuurlijk moet ze nog wel leren hoe ze kan aangeven dat ze naar buiten wil.

Hoe Puddin bij RSDR kwam

Ze werd als pup bij RSDR gebracht in oktober 2011. Toen ze gebracht werd, was ze verschrikkelijk mager en zat ze onder de vlooien.